Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap a legjobb barátnőm nálam járt, beszélgettünk, a másik pillanatban meg már azon vettem észre magam, hogy smárolok vele. Talán a lelki állapotom miatt volt. Egyikünk sem meleg. Van erre valami magyarázat?
Az a magyarázat, hogy a lelki közelség könnyen átcsap testibe; illetve sokszor a vágynak nincs neme.
Nincs ezzel semmi baj! De ha mégsem tudod lerendezni magadban, akkor a továbbiakban ne csináld. Én nem mondanám, hogy nem normális, bár nekem valamivel később volt az első ilyen élményem. Később lehet, másképp fogod látni, és nem fogod akarni, hogy ne forduljon elő még egyszer, de ha a továbbiakban is így fogod látni, az is teljesen rendben van.
Akárhogy is, ne hagyd, hogy ez tönkretegye a barátságotokat, ne kerüld el ezt a lányt! Lehet, ő is zavarban van, de lépjetek túl ezen.
(egy biszexuális nő)
Fiúkét mondhatom, hogy a lányok sokkal érzelmesebb lények, mint a fiúk. Fiúknál ritkábban hallani, hogy az ilyesmi előfordul.
Viszont ez az esetetekben csak annyit jelent, hogy lelkileg nagyon kötődtök egymáshoz, és az, hogy megcsókoltátok egymást, még nem feltétlenül jelenti, hogy leszbikus hajlamotok van, hanem csak azt hogy nagyon szeretitek egymást. Ha nem éreztél közben komolyabb testi vágyat, szexuális fűtöttséget, akkor nincs semmi gond. A legegyszerűbb, ha elpoénkodjátok az esetet, és egy vicces félrebotlásnak könyvelitek el, ami majd társaságokban "véletlenül" kiderülve egy vicces beszédtéma lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!