Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan próbáljam meg elfelejteni? Annyira szeretem, de neki van már barátnője. Már mindent megpróbáltam de semmi.
Egyre jobban kedvel...:)
Szerintem mond meg neki, hogy te is hasonlót érzel, nem tudom, hogy hány évesek vagytok, de szerintem ezt vallomásnak szánta... Mond meg neki, mert szerintem veled akar járni, vagy legalább is, elgondolkodik ezeken a dolgokon...
Ne mondj le róla!
De ha megakarod tenni... hát, nehéz lesz, ha tényleg szereted, de akkor keress mást... Remélem azért, hogy össze jön veled! :)
(l, 18)
Van egy fiú..Igaz msn-ről ismerem de nagyon szeretem:O
na nálam itt vége is lett a törpénetnek. Hogy lehet valakibe szerelmes valaki msn-ről???? Nem belé vagy te szerelmes, hanem a hülye kis üzenetekbe, a hiányzó részeket meg odaképzeli a kis agyad (persze csupa jó tulajdonsággal, mert az emberi agy már csak ilyen), és csá! Neked az érzés hiányzik, hogy foglalkoznak veled, nem az az msn-huszár! Borzalom, hogy hova tart a fiatalság (pedig én is 30 alatt vagyok bőven). Menj ki a házból, és ismerkedj élőben! Ezt meg felejtsd el, hidd el könnyen fog menni, nem is ismered! Msn-en mindenki olyan amilyen akar lenni, szemtől szembe nagyot tud fordulni a világ!
26/F
keress mást, olyat, akit élőben is láttál és személyesen ismersz!!
nem lehet úgy "nagyon szeretni" valakit, hogy soha nem láttad!!most lehet, hogy nem hiszed el nekünk, de pár év múlva te is rá fogsz jönni ugyan erre, és csak nevetni fogsz magadon, hogy miatta szomorkodtál!
ne haragudj, de én megértem a srácot.ha választanom kéne egy netről ismert vadidegen és egy olyan lány közt, akivel már személyesen is találkoztam, naná hogy én is az utóbbival járnék szívesebben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!