Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis biztatást kérek, van egy lány akibe szerelmes vagyok 3-4 hónapja, osztálytársnőm ugyhogy megpróbáltam elfelejteni, de nem megy ugyhogy belevágtam. Létezik hogy tetszem neki de eltakarja?
:D és olyan furályul viselkedik, nem néz rám, ha rám is néz gyorsal félreveszi a tekintetét, de tegnap zavarba jött egy picit mikor rám nézett és egy pillanatra megcsillant a szeme mikor rámnézett, azt hittem megszakad a szivem abban a másodpercben, szinte biztos voltam benne az a pillantás mindent elárult, tetszem neki, de azóta próbáltam vele csetelni és nem ir visza, ha tetszem neki akkor mért csinálja ezt?
Anyira bizonytalan lehet?
Vagy nem is tetszem neki?
Előre is kösz a válaszokat 17-f
Előfordulhat,hogy tetszel neki,de ki tehetne valamit,ha nem Te! Te vagy a fiú,hát udvarolj,győzd meg,szerezd meg!:) Ki tudja lehet csak erre vár! Itt nem fogod megtudni a választ! Hajrá!:)
18/l
Még nem mondtam neki, és az az aranyos tipus :D általában jókedvű mosolygós :) szerintem vna nála esélyem, az biztos hogy nem fogom neki csak ugy elmondani, valószinűleg moziba hivom, az jó ötlet szerintetek?
Eléggé roszkedvűnek nézett ki a bulin, és mikor oda mentem (a lábaim reszkettek, bármelyik csajal elbeszélgetek simán, ilyenben laza vagyok, de vele valahogy nem megy :) ) akkor olyan jó kedve lett :D szerintem is bejövök neki, csak kicsit kéreti magát :) szereti ha szeretik...
Szóval hová hivhatnám el?
Hmm jó ötlet, :D
Kössz a tanácsokat :D persze evvel nem azt mondtam hogy nem kérek többet :) de mostmár kicsit magabiztosabb vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!