Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam vagy ne? Elmondjam neki h mennyire szeretem? V inkább próbáljam meg elfelejteni? Felolvassam neki a történetet?
Figyelt kérdés
Decemberbe szerelmes lettem egy fiúba tudom h igazi. Kézen fogva sétáltunk mondtam neki h a barátok nem fogják egymás kezét és megszoritota a kezem. Megnyilt elöttem, komolyan beszélgettünk végighallgattam, tanácsot v véleményt mondtam/adtam. Csak annyit mondott h egy angyal vagyok. Egész honapba vele voltam mindig hivott, filmeztünk és mondta h egyedül azért nem smárolt le mert nem kalandnak akar és több vagyok mint a többi ilyen kavargatós csajok.22-én elmondtam h tetszik és mondta h nem tudja mit tegyen mert van 2 lány (én és egy másik) és nem tudja kit válasszon. Szilveszterkor a buliba meglátott és oda jött ölelgetett, csókolgatott és azt mondta ne haragudjak megkérdeztem miért és azt mondta:mindenért. Rá 3 órára a másik csajjal smárolt és összejöttek (mint kiderült a csajt kiskora óta ismeri és a legjobb haverja huga. [engem 1 éve ismert,16 éves ) januárba elhivott és mondtam h job lesz ezt befejezni és h neki ott van a másik lány. Rá pár hétre felhivott és kérdeztem h Dóra (másik lány)? Vége. És mondtam bocsi nem megyek el utána 2 hét mulva megint felhivott h menjek el elmentem kivolttam miatta, leitattak és másal smároltam elötte. Rá 2 hónapra felhivott h miujság rég beszéltünk, talizhatnánk szombat. MEgkérdeztem h ketten v többen (buliba mentünk) mondta ugy ahogy én szeretném. Elmentem és beszélgettünk, elvoltunk. Mondta h van egy lány aki tetszik neki blablabla. Nem én voltam és nem is lett belöle semmi. Másnap megint elhivott mondtam h nem érek rá, bnőkkel leszek mondta vigyem el őket is. Elmentünk mikor máshoz beszélt folyton rámnézett. Elmentünk egy szorakozó helyre és mondtam h lépnem kell hamar mert utazok hnap. Mikor indultam megkkérdeztem nincs e kedve vkinek elkisérni és monda h háát nincs nagy kedve mondom okéé, de h mégis elkisér. Mondom miért kisérsz el ha nincs kedved rámmosolygott és azt mondta nem tudja.2 napja van bnője. Fél éve ezt csináljuk. Leiram mindent dátum szerint ami történt és eljön ezen a héten hozzám. (persze ez a történet hosszabb mint amit itt leirtam, volt azóta pár barátom de nem tudtam őket ugy szeretni. Mer t őt szeretem) 15/L2011. júl. 5. 03:06
1/4 anonim válasza:
Hát pedig ez egy köcsög gyerek, így a leírtak alapján. Téged pedig csak sajnálni tudlak, hogy beleszerettél.
2/4 anonim válasza:
Nem szeretnélek bántani, de 15 évesen nem lehetsz benne biztos, hogy Ő az igazi :) Elmondhatod neki, ha nagyon akarod, mit érzel és gondolsz, de nem hinném, hogy olyan lesz, mint a filmekben, hogy akkor otthagyja a lányt, összejön veled és éltek boldogan míg meg nem haltok. Ha ennyire nem tud dönteni, nem elég határozott, nem érdemes leállni vele kapcsolatra: ne rontsátok el a barátságot. Nekem is volt egy ilyen srác az életemben, úgy másfél éve, hogy folyton mást választottunk, pedig hittem, hogy mi összeillünk. Egyszer találkoztunk úgy, hogy meglátjuk hátha összeillenénk és hatalmas csalódás volt, plusz ha képes melletted mást választani, nem is egyszer, nem lehet igazán jó vége. Természetesen ez a Te döntésed és életed, mert később lehet azt bánnád, hogy nem mondtad el. Neked kell látnod, megéri-e a barátságotok ezt a próbát. Sok sikert!
3/4 anonim válasza:
Nekem volt egy barátnőm, akivel hasonlókat csinált egy srác... Ha nem volt barátnője, találkozgattak, de mindig mást választott aztán. És csak jóval később mondta el a srác, hogy azért csinálta, mert nem akarta bántani a barátnőmet, akit túl kedvesnek, és törékenynek talált önmagához képest.
Én azt mondom, hogy ha te szereted, az már régen nem barátság, és nem is lesz sosem. Te tudod, hogy mennyire szenvedsz miatta, hogy inkább elvagy a barátjaként, és végignézed, ahogy mással van, vagy pedig inkább ne is találkozzatok... De én elmondanám neki, mennyire fájt amit művelt, és rábírnám, hogy őszintén mondja el, mit érez irántam, mert ebben a bizonytalanságban megőrülök...
Bármit is csinálsz, sok sikert! (:
4/4 anonim válasza:
Szerintem ez egy töketlen csávó,hogy nem tud dönteni...nem akarlak megbántani,de szerintem csak kihasznál :S Mintha egy játékbaba lennél,és azzal játszana kénye-kedve szerint..Szerintem próbáld meg nagyon gyorsan elfelejteni,vannak nála jobbak is...ne hagyd,hogy játszanak veled!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!