Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek olyan vakok,...

Hogy lehetnek olyan vakok, naivak a szüleim, hogy hisznek abban, hogy sikeres leszek?

Figyelt kérdés

Tudom, ez a szülők "dolga" de mégis, miért menekülnek önámításba és önbecsapásba?

Reménytelen az életem, de ők mégis azt gondolják okos, tehetséges, ügyes vagyok és bíznak a jövőbeli sikeremben...

Miért ilyenek? Miért hordanak szemellenzőt?

23 F

2012. okt. 17. 16:28
 81/117 anago válasza:

Szia kedves kérdező.

Csak azért kérdezted ezt a kérdést mert bizonytalan vagy abban, hogy a szüleidnek van-e igaza, vagy pedig neked. Ez teljesen rajtad múlik. Az, hogy közmunkát végzel még nem tesz téged tehetségtelenné, maximum gyávává. Nem a munkád vagy, nem attól leszel valaki. Csupán azért vagy sikertelen mert nem is próbálkozol, nincsenek álmatlan éjszakáid, nem teszel semmit. Nem is akarsz sikeres lenni. A szüleid önbizalmat próbálnak beléd pumpálni, mert csupán ennyi kell a sikeredhez, ha nem vagy egy tökkelütött. A hozzászólásaid olvasva pedig nem vagy az, intelligensnek tűnsz.

Aki itt becsap valakit az csakis te vagy. Reménytelennek és szarnak érzed magad mert úgy is viselkedsz.

Tanulj meg áldozatokat vállalni, tanulj meg szeretni valakit, ha mást nem, akkor legalább a szüleidet.

Találd ki a szart akarsz csinálni és csináld azt, ne viselkedj úgy mint egy ovis kislány. Ennyi.

2012. nov. 20. 16:31
 82/117 A kérdező kommentje:

Egy kérdés: miért vagyok gyáva, ha közmunkát végzek?

Kisvárosban élek, ahol kb az egyetlen munkalehetőség egy viszonylag nagyobb cég által indított közmunka program. Nagyon buta vagyok, de ez miért gyávaság?

Tudok szeretni. A szüleimet is szeretem-annak ellenére, hogy ilyet kérdezek...

2012. nov. 20. 20:01
 83/117 anonim ***** válasza:

Azért vagy gyáva, mert itt nyafogsz ahelyett, hogy megcsinálnád a nyelvvizsgát, vagy keresnél egy normális melót, vagy akármit. Legalábbis szerintem.

Egyébként egyik szavaddal ütöd a másikat, éppen csak ezt ragadod ki, amiben fogódzót találsz, mert igazából nem tudsz épkézláb érveket felhozni.

Azért vagy gyáva mert "te már feladtad", mert "te nem vagy intelligens", mert te "nem vagy semmiben sem tehetséges" csak "a naiv szüleid" gondolják így. Ezért vagy gyáva. A komfortzónádból kilépni nem vagy hajlandó, inkább önmagad sajnáltatod, depizel meg minden, eljársz a közmunkára, ahelyett, hogy kezedbe fognál egy nyelvkönyvet, felkötnéd a gatyád és lenyelvvizsgáznál. Ezért vagy egy nagy GYÁVA, férfi létedre.

UI.: Az előző beszólásaid egyikéhez. Az, hogy államvizsgáztál, nem jelenti azt, hogy van diplomád. Éppen, hogy nincs diplomád, mert ahhoz nyelvvizsga is kell barátom. És igen, még én vagyok mesterszakos, hiszen NEKEM van és így megkaptam a diplomám veled ellentétben!

2012. nov. 20. 20:33
 84/117 anago válasza:

Teljes mértékben egyetértek az előttem felszólalóval.

Ne akarj okosabb lenni mindenkinél, és ne is keress mindenre magyarázatot és ne hisztizz. Én is ezt csináltam és semmi értelme nincs. Bizonyára egy keményfejű ember vagy, akárcsak én. Használd ki valami olyanra ami számodra hasznos. Hagyd ezt a rizsázást, keress valamit amit szeretsz és csináld, akkor majd valakinek fogod érezni fogod magad.

2012. nov. 20. 20:51
 85/117 A kérdező kommentje:

Áááá, a kedves és segítőkész válaszoló!

Akkor reflektálnék:

" vagy keresnél egy normális melót, vagy akármit" Ahogy egy korábbi kommentemben írtam: nincs piacképes végzettségem. Akkor sem lenne, ha valóban lediplomáznék. Rosszul választottam, elrontottam ezt is. Ilyen egyszerű! :D

Nyilván a naiv, rózsaszín ködben élő optimistákat nem fogom meggyőzni egy érvemmel sem.

OKé, ha ezek szerinted azt jelentik, hogy gyáva vagyok, akkor igen. Az ilyen, általad leírt "érvek" olvasásakor mindig nagyokat ásítok....:D

"Az, hogy államvizsgáztál, nem jelenti azt, hogy van diplomád. Éppen, hogy nincs diplomád, mert ahhoz nyelvvizsga is kell barátom."

Neeeeem mooondoooooooooood????? XD

Hát, komolyan mondom, az ember minden nap tanul valami tök újat! XD

Ui.: nagyon ráálltál erre a mesterszakos, meg diplomás fain szövegre. Nem lepődök meg rajta, a probléma nélküli gazdag gyerekek már csak ilyenek.;)

Mondjuk nem baj, nyugodtan verd erre a nyálad.

Te vagy a király az ehhez hasonló kommentjeid után! ;)

84:"Használd ki valami olyanra ami számodra hasznos."

Nincs ilyen.

"...keress valamit amit szeretsz és csináld"

Nincs ilyen.

"akkor majd valakinek fogod érezni fogod magad."

Nem fogom. Már persze, ha úgy állunk hozzá, hogy van ilyen dolog. Pedig nincs.)

2012. nov. 20. 22:18
 86/117 anonim ***** válasza:

Te reménytelen eset vagy, egy idegesítő kis lény. Kb. egy labradorhoz tudnálak hasonlítani, azok ilyenek, hogy még a lelket is kizsigerelik az emberből.

Tényleg tehetségtelen és semmirekellő vagy. Remélem éhendöglesz hamarosan. :)

2012. nov. 21. 07:30
 87/117 anonim ***** válasza:
UI.: most már se kedves, se semmi nem vagyok veled, mert valljuk be... Ezek után tőlem Te még ezt sem érdemled meg...
2012. nov. 21. 07:30
 88/117 anonim ***** válasza:
Bocs, nem a kérdéshez írok, csak annyit akarok mondani, hogy szegény labradorokat hagyjuk ki ebből!
2012. nov. 21. 10:22
 89/117 anonim ***** válasza:
:D Szegény labrador. :D Inkább szegény gazda :D Egyik ismerősünknek van, lebontotta az egész házat :D:D:D
2012. nov. 21. 11:35
 90/117 anonim ***** válasza:
Abban viszont igazad van, hogy nem jó példa, mert ők akármennyire is "rosszak", életvidámak és kedvesek. Ez a kérdezőről nem mondható el, úgyhogy én kérek elnézést. :)
2012. nov. 21. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!