Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek olyan vakok,...

Hogy lehetnek olyan vakok, naivak a szüleim, hogy hisznek abban, hogy sikeres leszek?

Figyelt kérdés

Tudom, ez a szülők "dolga" de mégis, miért menekülnek önámításba és önbecsapásba?

Reménytelen az életem, de ők mégis azt gondolják okos, tehetséges, ügyes vagyok és bíznak a jövőbeli sikeremben...

Miért ilyenek? Miért hordanak szemellenzőt?

23 F

2012. okt. 17. 16:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/117 anonim ***** válasza:
100%

33-as vagyok megint

Miért nem vagyok releváns, mert diák vagyok???

Amúgy azt írod:

"Szimplán azt hangoztatom, hogy akármennyire szabadulna valaki a monetáris béklyóktól, egy bizonyos határon belül nem lehet. Egzistencia KELL, a pénz szükséges rossz. "

Igen kell egzisztencia és pénz ahhoz, hogy elégedett legyél az életeddel. 21 vagyok, egyetemre járok, lehet csak 30-40 ezret keresek havonta, de kifizetem belőle az albérletemet, az utazási költségeimet, a kajám egy részét és az egyéb alkalmi kiadásaimat és így nem függök teljesen a szüleimtől. Jelen élethelyzetemben, főleg ha körülnézek a csoporttársaim vagy más egyetemisták között, ennél jobb egzisztenciám nem is lehetne. Plusz ha végzek az egyetemmel lehet nem kapok rögtön diplomás állást, de amígy keresem én már addig sem leszek munkanélküli, mert ott a lehetőség, hogy állandósként csináljam amit most diákként. Persze nem keresek vele annyit mint a diplomámmal keresnék, de keresek és az is valami.

Sokféleképpen lehet nézni a dolgokat. Én se bírom, azokat, akik rózsaszínben minden realitás nélkül látják a világot és mindig tudnak rosszabb alternatívát a jelenlegi helyett vigasztalásképp. De attól még nem feltétlenül kell midnig a legrosszabbat látni.

2012. okt. 27. 23:52
 42/117 A kérdező kommentje:

Igen, azért nem vagy releváns, mert diák vagy. Arra meg térjünk vissza néhány év múlva, hogy fogod érezni magad. Fôleg abban az esetben, ha netalántán sokáig nem találsz majd munkát, és 30 évesen, löttyedt vénemberként is árúfeltöltô leszel.

Valamint azért jó a legrosszabbat látni, mert az rendszerint egyben a legreálisabb opció.

2012. okt. 28. 07:04
 43/117 anonim ***** válasza:
100%

"30 évesen, löttyedt vénemberként"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Neked tényleg orvosi segítségre van szükséged!! XDDDDDD

2012. okt. 28. 11:44
 44/117 A kérdező kommentje:

30-as években a bôr rugalmatlanná válik, az intelligencia elkezd csökkenni, valamint ekkortájt jelennek meg az elsô tünetei különbözô krónikus betegségeknek.

Tehát: igen, vénember!

2012. okt. 28. 18:32
 45/117 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon jó!! Hogy tud egy ember ennyi ökörséget összehordani?? XDDD

Igazából azt hiszem sikerült meggyőznöd, a szüleid tényleg el vannak tévedve, egyértelmű, hogy nagyon hülye vagy! Szerintem meséld el nekik ezt a csodaszép elméleted, máris letesznek arról, hogy bármi okosat és ügyeset várjanak tőled! Tényleg egy hatalmas vicc, hogy ilyeneket képzelnek rólad!

2012. okt. 28. 18:39
 46/117 A kérdező kommentje:

Szerinted nem így van?

Mindegy is...

Enyém lett a gyôzelem!

2012. okt. 28. 19:23
 47/117 anonim ***** válasza:
100%

"30-as években a bôr rugalmatlanná válik, az intelligencia elkezd csökkenni, valamint ekkortájt jelennek meg az elsô tünetei különbözô krónikus betegségeknek."

Van egy rossz hírem öreg, nálad ez a leépülés már 23 évesen megtörtént!

Üdv: A nem releváns diák

2012. okt. 28. 22:41
 48/117 A kérdező kommentje:
Legalább a kérdésem jogos.;)
2012. okt. 28. 22:56
 49/117 anonim ***** válasza:
Örök vesztes vagy. Ezt el kellene a szüleidnek is magyarázd, hogy ne reménykedjenek hiába.
2012. nov. 18. 00:12
 50/117 anonim ***** válasza:
100%
Nem ártana elmenned pszichiáterhez. Ez egy defekt, hogy annyira ragaszkodol ahhoz, hogy te egy lúzer vagy. Talán az megtalálja az okot is. Tény hogy most nem azon van a hangsúly, hogy diplomát szerezzél, de az, hogy az élet minden területén csak nyavalyogsz és állandóan a körül forogsz, hogy te milyen szerencsétlen vagy már figyelmeztet arra, hogy valami nem stimmel a fejeddel. Vedd kezedbe az életedet, és keressél egy szakembert. Tény, hogy sok szülő szeretné a gyerekét sikeresnek KIEGYENSÚLYOZOTTNAK látni, de te egyik se vagy. Valamit azért tehetnél magadért. Nem normális, hogy ember kerülő vagy. Mitől félsz?
2012. nov. 18. 05:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!