Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira idegesít, hogy mindenk...

Annyira idegesít, hogy mindenki hülyének titulál. Hogy mutassam meg a szüleimnek, hogy nem vagyok olyan idióta, mint amilyennek ők hisznek?

Figyelt kérdés

A szüleim (legfőkébb anyám) szeretnek azok poénkodni, hogy én milyen fogyatékos, hülye, idióta, gyengeelméjű, stb. vagyok. Pl. azért, mert matekból 3-as vagyok. Csak azt már nem tudják, hogy a matek tanárunk egy hülye liba, aki még osztályozni se tud. Azt csinálja dolgozatírásnál, hogy mond 5 feladatot, és ha egy pici hiba van benne, mondjuk 4 helyett azt értem, hogy 7 és ez alapján csinálom meg a számolást is, nem ad az egész feladatra pontot, és 1 jegyet le is von az egészből. Volt már olyan is, hogy fizikából (mert ő a fizika tanárunk is) írtunk és összesen annyi hibám volt, hogy nem tudtam az adott dolog jelét meg a következő feladatban lévő dolog mértékegységét és erre 3 alát adott. És a poén, hogy látszott, ahol odaírta a jegyet, hogy először 4-est írt rá, aztán olyan kedve volt, hogy átjavította 3,-ra.

És a lényeg, hogy a szüleim ezek miatt hiszik azt, hogy hülye vagyok. És nem csak ők, hanem pl. osztálytársaim is.

Ugyanis régebben ilyen 3-as tanuló voltam kb., viszont azóta elkezdtem jobban tanulni és mostmár pl. irodalomból is én vagyok a legjobb. És mégis a beszélgetésekből kiderül, hogy ők még mindig azt hiszik, hogy én soha nem tanulok, amikor jobb jegyeim vannak, mint nekik.

És annyira bénának érzem magam, amikor órákon át, van, hogy este 11-ig tanulok, erre mit kapok cserébe? Azt, hogy milyen hülye és lusta vagyok.

Mit csináljak?

2012. szept. 24. 16:51
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
41%
Mert a magyarhoz csak segg kell a matekhoz meg logika. És sztem teljesen jól osztályoz a tanárod. De tudjuk. Persze. Mindíg a tanár a hibás. Tudod mit kéne tenned ha tudod h ilyen a tanár?? Jobban tanulni arra a tárgyra. Bár mint mondtam a matek az logika és ha az nincs akkor úgysem leszel jobb
2012. szept. 24. 16:54
 2/35 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem teljesen igaza van a tanárnak. Ha elírsz egy számot örülj, ha pontot kapsz a megoldásra. Ha nem tudsz egy mértékegységet meg egy jelet, akkor meg örülj, hogy nem egyből az egyest írja rá. Normális helyen ez így menne. Tanulj jobban, akkor 4-es 5-ösöket fogsz kapni és akkor nem fognak hülyének nézni. Ilyen egyszerű.
2012. szept. 24. 17:11
 3/35 anonim ***** válasza:
89%
azért egy mértékegység meg jel hibára nem hármast szoktak adni,szerintem is túl szigorú,de hülyeség hogy emiatt hülye lennél,mindenki másba jó..
2012. szept. 24. 17:12
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Fizikában a mértékegységek és a jelek nagyon fontosabb. Lehet h ezzel egy egész feladatot elszúrt.
2012. szept. 24. 17:14
 5/35 anonim ***** válasza:
100%

Nézesd át anyuddal a matek házit! :) A fiam elég jó volt matekból, de kicsit lassú. Amikor párszor egyszerre oldottuk meg a háziját és beelőztem, elhitte, hogy nem való nézelődni közben.

Nem tudom hányadikos vagy és mit csinálsz délután, de 11-ig tanulni az durva. Max 8-ig, dolgozatkor 9-ig. Ha nem alszol eleget, akkor másnap a megtanultak se jutnak majd az eszedbe. Pihenj sokat!

2012. szept. 24. 17:23
 6/35 Srapnel ***** válasza:
Érdemes lenne megcsinálni egy-két tesztet diszkalkuliára.
2012. szept. 24. 17:28
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

Oké, szigorú a tanár. Kérdés: a többiek is 3-ast kapnak mindig? Nálunk is legyintettek a kémia jegyre (még a tanári karban is), mert mindenki tudta, hogy annál a tanárnál szinte lehetetlen 5-t kapni. Ha a többség oda tud figyelni az előjelre meg a számolásra, és ők 5-t kapnak, te pedig 3-t, akkor bizony te pont ennyivel vagy „hülyébb”.

És hogy mennyit jelent egy előjel: nem mindegy, hogy 35 vagy -35 fokban mész ki nyaralni, vagy +1millió vagy -1 millió forint van a számládon…

2012. szept. 24. 17:41
 8/35 anonim ***** válasza:
33%
Kdves kérdező, magadat értékelted kérdéseddel! Sajnos akkor csak ugatod a tanárnő tárgyait! Még annyit sem adnék a dogáidra! Neked akkor mindegy hogy" sír mellett szarni, vagy szar mellett sírni"
2012. szept. 24. 17:48
 9/35 anonim ***** válasza:
80%
Mond a szüleidnek, hogy ez az ő bizonyítványuk, hisz ők csináltak.
2012. szept. 24. 17:48
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

De a szüleid szerint, ha az ember nem jó mondjuk a reál tárgyakból, akkor már értéktelen, buta, meg stb., amit felsoroltál?

Ők talán mindenből jók? Vagy csak arról lenne szó, hogy mondjuk fizikából épp jók voltak, azt pedig már szeretik elfelejteni, hogy pl. az irodalom nem ment nekik...?

2012. szept. 24. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!