Hogy szokjak le a magyarázkodásról? Szüleimnek, tesómnak, munkán.
Figyelt kérdés
Folyton magyarázkodom, hogy mit miért csináltam, miért úgy, ahogy, vagy miért nem stb.2012. szept. 8. 18:34
1/7 A kérdező kommentje:
Szeretnék tudni nemet mondani, nem magyarázkodni, önállósodni. Szocializálódni. Csak nincs lehetőségem, mert jelenleg egész nap dolgozom, nincs mikor barátkoznom, új emberekkel ismerkednem.. 4 fal közé vagyok zárva jóformán.
2012. szept. 8. 18:37
2/7 A kérdező kommentje:
Reeggel megyek dolgozni, este jövök, hétvégén is meló. Nagyon ingerszegény a környezetem.
2012. szept. 8. 18:38
3/7 anonim válasza:
Még válasz sem érkezett, de te már írtál 2 hozzászólást amiben magyarázkodsz. Erre nincs bevált módszer. Annyit tudok tanácsolni, ne adj okot másoknak arra, hogy magyarázkodnod kelljen. Légy magabiztosabb, persze ez nem 2 perc.
4/7 anonim válasza:
megpróbálnék gyakorolni egy-két kedves barátommal.
megkérném őket, hogy segítsenek leszokni erről a magyarázkodásról. szóljanak, ha észreveszik nálam, és legyenek türelemmel, amíg újrafogalmazom úgy a mondanivalómat, hogy már nem magyarázkodom, nem védekezem stb.
ha velük sikerült, akkor jöhet a következő lépés, a munkahely. és végén (sztm, legnehezebb) a családban...mert ott vsz már jó régóta ezt teszed.. :)
5/7 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok.Ez azért van,mert a bányászbéka feneke alatt van az önbizalmad.
6/7 anonim válasza:
más is kérdezte, és volt hasznos válasz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__3..
7/7 anonim válasza:
Simán fogd be. Ha nem kérdeznek, ne magyarázz, maximum BESZÉLGESS az emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!