Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi bajuk van velem a szüleimne...

Mi bajuk van velem a szüleimnek? Miért én vagyok leb*va mindenért?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 1 hónapba már 2x feltörték és kipakolták a kamránkat. Most kb. 1 órája megint veszettül ugatott kint a kutyánk. Anyáék tévéztek és bementem a szobába mondom nekik h ugat a kutya. Erre elkezdtek üvöltözni velem h hagyjam már békén őket, mindig csak b*tatom őket, kitalált dolgokkal ezt hallgattam kb. 20 percig. Aztán fél órája apám kiment h becsukja a külső ajtónkat is, és láss csodát a kamra megint ki volt pakolva. Azóta velem ordítanak h miért nem szólok nekik stb. komolyan már utálok hozzájuk szólni is. Ez most csak egy pl. de volt már mikor nem is voltam itthon és mégis velem ordítottak utána, h összetörte anya a tányérokat, mert kicsúszott a kezéből. Akk meg az volt h hát nekem mindig el kell itthonról mennem és h miért nem én pakoltam el...

rohadtul elegem van már ebből. miért csinálják ezt? engem akarnak kikészíteni vele? vagy ebben lelik örömüket h engem idegesítenek?

17/L

2012. aug. 26. 21:42
 1/10 anonim ***** válasza:
53%

valószínű ők is ezt "tanulták" a szüleiktől.

meg gondolom (nem bántásból) de elég primitívek a szüleid. nem egy észkombájn egyik sem. és hát a frusztrációt nem tudják levezetni értelmesen, mint így, primitíven, hogy hibáztatnak.

2012. aug. 26. 21:56
 2/10 renji7575 ***** válasza:

Hogy mért teszik ezt arrol fogalmam sincs..

de azért ne hagyd magad a semmiért leb@szni.

Mond nekik hogy próbáltál szolni de ők nem hagytak szóhozjutni..

Ha meg rádfogják hogy anyád miattad ejtette el a tányért mond meg neki: "Te szerencstélen barom fogjad már azt kibeb@szott tányérn vagy már megin tombolsz?-.-"

Mellesleg ha a kuty ugat rohanny már le és nézd meg mi a baja. Ha azért ugat mert épp kipakolják a kamrát dobáld már meg őket valamivel vagy rúgd tökön őket ameddig heresérülést nem szenvednek emiatt. Abbol nem lehet probléma ha odamentél hogy megnézd a birtokháborítást végző személyeket és ha "HA" rádtámadnak és te úgy tökönrúgod az egyiket hogy hereműtét kell neki mondhatod hogy önvédelem volt.

Ha neked lennék megpróbálnék utánanézni a neten egy gázpisztolynak. vagy valami. Ha a szüleid nem cselekszenek akkor te cselekedj. Én se vaggyok bunyós de ha én kezdeményezek akkor tudom hova kell rúgni hogy aztán egy jó fél percig visszanetudjon ütni a szerencsétlen. Ha társai 'ha vannak' akk szerencsétlen segítségére rohan/elmenekül. Ha lányvagy akkor a tökönrúgás a legjobb amit tehetsz..

Ha srác vagy akkor b@ssz hozzájuk valamit vagy esetleg törj el egy piszkavasat a hátukon. ha te sérülsz le üvölts mint még soha és biztos hogy a szüleid és szomszédok kijönnek a segítségedre.

sok sikert;)

2012. aug. 26. 22:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Aztán még nekik áll feljebb hogy szóltál nekik hogy gáz van és nézzenek ki és mire apád nagy nehezen kinézett már ki volt pakolva a kamra, és veled ordibál mikor szóltál. Most nem azért mondom de legközelebb szóljál nekik majd menjél le és nézd meg és ha ott van valaki kezdj el ordibálni hogy gond van akkor tuti nem te leszel hibáztatva az tény. Én 15 évesen lány létemre egyedül kergettem el egy betörőt amikor 2 napig egyedül voltam itthon. Ugyan nem a házunkba törtek be de rajtakaptam hogy az udvarunkba lévő kis házban matat egy 40 év körüli illető én azonnal ordibáltam át a szomszédoknak majd apám hatalmas fejszéjét megfogva akartam megvédeni magam, de az illető nem bántott nem is nézett én rám, majd a szomszéd jött át akkor próbált a betörő elmenekülni de pont akkor járt erre egy szolgálaton kívüli rendőr aki látott mindent szinte és egyből hívta a kollégáit. Jó persze nekem mázlim volt meg én úgy keményebb fából vagyok faragva de szerintem te csak nézzél le oda és ha matatást halassz azonnal csapj valami nagyobb zajt aztán rohanj fel a szüleidhez. És beszéld meg a szüleiddel hogy ne rajtad vezessék le a feszkót, és ne téged hibáztassanak a semmiért.
2012. aug. 26. 22:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Rajtad vezetik le.Velem is folyton ezt csinálja MINDENKI.Megoldás:ne legyél otthon soha.Egy idő után egymást fogják fojtogatni.
2012. aug. 26. 22:13
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

"Rajtad vezetik le.Velem is folyton ezt csinálja MINDENKI.Megoldás:ne legyél otthon soha.Egy idő után egymást fogják fojtogatni."

Ezen beszakadtam , xdxdxddx sírok, geccccc

2012. aug. 26. 22:16
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
"Ezen beszakadtam." Hova?
2012. aug. 26. 22:24
 7/10 A kérdező kommentje:

"Te szerencstélen barom fogjad már azt kibeb@szott tányérn vagy már megin tombolsz?-.-" hát, ha én ilyet mondanék anyámnak, tuti h apám kiütné az összes fogam fogszabályzóval együtt...

az meg h miért nem mentem ki? volt már hasonló szitu, de akk "pechemre" nem történt semmi /nem ilyen betörős dolog volt/ és akk meg az volt h "olyan vagy már mint öreganyád, túlaggódsz mindent menjél hozzá aztán idegeskedjetek együtt h mikor szakad rátok a plafon"... hát, azt se volt kellemes hallgatni, miközben én csak aggódtam vkiért

#3: te aztán tökös vagy h csak így elkergetsz egy betörőt, mondjuk én már azért se mentem ki h had bosszantsák magukat h miattuk történt megint ez... de nem jött be...

#4: együtt érzek veled, most már legalább tudom h nem csak az én szüleim ilyenek.

2012. aug. 26. 22:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Valakin le kell vezetniük a feszültséget

Apuka rajtad vezeti le különben nem lesz szex anyukával

Anyuka rajtad vezeti le úgyszint különben apuka felb*ssza magát előbb-utóbb és ott hagy benneteket így nem lesz ki eltartsa a családot

Még jóhogy nincs tesód akkor meg kivételezés is lenne ami még rosszabb

2012. aug. 27. 02:04
 9/10 renji7575 ***** válasza:

Figyelj.. ha úgygondolod hogy már eleged van a leb@szásokbol és a tűrés az egyetlen módszer akk tok egy túlélő horror játékot ami ami a logikai feladatokkal ideiglenesen elfelejteti a gondokat és az adrenalin meg jó feszültség levezetés. Mellesleg megjegyezném hogy nem egy eszeveszett öldöklés-röl szól a játék: 'Amnesia The Dark Descent' Ha nem vagy gyenge idegzetű akkor próbáld ki. Csak arra ügyelj hogy este játsz és ne nagyon zavarjanak meg játék közbe mert az szívroham gerjesztő:D

+szeddj le hozzá egy magyarítást.. rengeteg benne a feljegyzés és tényleg hasznos:D főleg a kínzásoké;)

hidd el én ezzel eltüntettem a semibe a feszkót:D

most tejösz soksikert;))

2012. aug. 27. 09:46
 10/10 anonim válasza:
Egy a lényeg, te sose legyél olyan a saját gyerekeiddel
2013. febr. 25. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!