Mi bajuk van velem a szüleimnek? Miért én vagyok leb*va mindenért?
Az elmúlt 1 hónapba már 2x feltörték és kipakolták a kamránkat. Most kb. 1 órája megint veszettül ugatott kint a kutyánk. Anyáék tévéztek és bementem a szobába mondom nekik h ugat a kutya. Erre elkezdtek üvöltözni velem h hagyjam már békén őket, mindig csak b*tatom őket, kitalált dolgokkal ezt hallgattam kb. 20 percig. Aztán fél órája apám kiment h becsukja a külső ajtónkat is, és láss csodát a kamra megint ki volt pakolva. Azóta velem ordítanak h miért nem szólok nekik stb. komolyan már utálok hozzájuk szólni is. Ez most csak egy pl. de volt már mikor nem is voltam itthon és mégis velem ordítottak utána, h összetörte anya a tányérokat, mert kicsúszott a kezéből. Akk meg az volt h hát nekem mindig el kell itthonról mennem és h miért nem én pakoltam el...
rohadtul elegem van már ebből. miért csinálják ezt? engem akarnak kikészíteni vele? vagy ebben lelik örömüket h engem idegesítenek?
17/L
valószínű ők is ezt "tanulták" a szüleiktől.
meg gondolom (nem bántásból) de elég primitívek a szüleid. nem egy észkombájn egyik sem. és hát a frusztrációt nem tudják levezetni értelmesen, mint így, primitíven, hogy hibáztatnak.
Hogy mért teszik ezt arrol fogalmam sincs..
de azért ne hagyd magad a semmiért leb@szni.
Mond nekik hogy próbáltál szolni de ők nem hagytak szóhozjutni..
Ha meg rádfogják hogy anyád miattad ejtette el a tányért mond meg neki: "Te szerencstélen barom fogjad már azt kibeb@szott tányérn vagy már megin tombolsz?-.-"
Mellesleg ha a kuty ugat rohanny már le és nézd meg mi a baja. Ha azért ugat mert épp kipakolják a kamrát dobáld már meg őket valamivel vagy rúgd tökön őket ameddig heresérülést nem szenvednek emiatt. Abbol nem lehet probléma ha odamentél hogy megnézd a birtokháborítást végző személyeket és ha "HA" rádtámadnak és te úgy tökönrúgod az egyiket hogy hereműtét kell neki mondhatod hogy önvédelem volt.
Ha neked lennék megpróbálnék utánanézni a neten egy gázpisztolynak. vagy valami. Ha a szüleid nem cselekszenek akkor te cselekedj. Én se vaggyok bunyós de ha én kezdeményezek akkor tudom hova kell rúgni hogy aztán egy jó fél percig visszanetudjon ütni a szerencsétlen. Ha társai 'ha vannak' akk szerencsétlen segítségére rohan/elmenekül. Ha lányvagy akkor a tökönrúgás a legjobb amit tehetsz..
Ha srác vagy akkor b@ssz hozzájuk valamit vagy esetleg törj el egy piszkavasat a hátukon. ha te sérülsz le üvölts mint még soha és biztos hogy a szüleid és szomszédok kijönnek a segítségedre.
sok sikert;)
"Rajtad vezetik le.Velem is folyton ezt csinálja MINDENKI.Megoldás:ne legyél otthon soha.Egy idő után egymást fogják fojtogatni."
Ezen beszakadtam , xdxdxddx sírok, geccccc
"Te szerencstélen barom fogjad már azt kibeb@szott tányérn vagy már megin tombolsz?-.-" hát, ha én ilyet mondanék anyámnak, tuti h apám kiütné az összes fogam fogszabályzóval együtt...
az meg h miért nem mentem ki? volt már hasonló szitu, de akk "pechemre" nem történt semmi /nem ilyen betörős dolog volt/ és akk meg az volt h "olyan vagy már mint öreganyád, túlaggódsz mindent menjél hozzá aztán idegeskedjetek együtt h mikor szakad rátok a plafon"... hát, azt se volt kellemes hallgatni, miközben én csak aggódtam vkiért
#3: te aztán tökös vagy h csak így elkergetsz egy betörőt, mondjuk én már azért se mentem ki h had bosszantsák magukat h miattuk történt megint ez... de nem jött be...
#4: együtt érzek veled, most már legalább tudom h nem csak az én szüleim ilyenek.
Valakin le kell vezetniük a feszültséget
Apuka rajtad vezeti le különben nem lesz szex anyukával
Anyuka rajtad vezeti le úgyszint különben apuka felb*ssza magát előbb-utóbb és ott hagy benneteket így nem lesz ki eltartsa a családot
Még jóhogy nincs tesód akkor meg kivételezés is lenne ami még rosszabb
Figyelj.. ha úgygondolod hogy már eleged van a leb@szásokbol és a tűrés az egyetlen módszer akk tok egy túlélő horror játékot ami ami a logikai feladatokkal ideiglenesen elfelejteti a gondokat és az adrenalin meg jó feszültség levezetés. Mellesleg megjegyezném hogy nem egy eszeveszett öldöklés-röl szól a játék: 'Amnesia The Dark Descent' Ha nem vagy gyenge idegzetű akkor próbáld ki. Csak arra ügyelj hogy este játsz és ne nagyon zavarjanak meg játék közbe mert az szívroham gerjesztő:D
+szeddj le hozzá egy magyarítást.. rengeteg benne a feljegyzés és tényleg hasznos:D főleg a kínzásoké;)
hidd el én ezzel eltüntettem a semibe a feszkót:D
most tejösz soksikert;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!