Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért árul el mindent a...

Miért árul el mindent a szüleimnek?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, párom 22. Fél éve vagyunk együtt. A problémám az, hogy mikor nálunk vagyunk és ő kettesben a szüleimmel, akkor elmondja nekik, hogy hogy viselkedek, hogy min duzzogok, ilyenek...

És persze a szüleim nekem esnek, hogy már megint hogy viselkedtem, meg változtassak, mert egyedül maradok.

Miért csinálja ezt velem, mikor minden veszekedésünket megbeszéljük?

2012. aug. 7. 18:15
 1/10 anonim ***** válasza:
beszéld meg a pároddal,hogy amit neki négyszemközt mondasz,az maradjon kettőtök között, ha nem marad(ha nem hagyja abba a kipletykálást),akkor adj neki ultimátumot, hogy elhagyod...akkor talán észhez tér
2012. aug. 7. 18:26
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
Hát ez engem is roppant mód bosszantana! Feltétlen beszéld meg a pároddal, ezen csak ő tud segíteni. (Azzal, hogy abbahagyja)
2012. aug. 7. 18:29
 3/10 A kérdező kommentje:
de már annyiszor elmondtam neki és mégsem hallgat rám...
2012. aug. 7. 18:32
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Le akar téged járatni a szüleid elõtt. Ha probléma lesz közöttetek,akkor csakis te leszel a hibás. En is igy jártam, de én már nem tudom lekoptatni, de te viszont még igen! Mindent kibeszélt rólam és sajnos a végén ami az õ hibája azt is rám keni. Mindenben csak engem akart,akar változtatni saját magát meg istenesiti.
2012. aug. 7. 18:39
 5/10 anonim ***** válasza:

"És persze a szüleim nekem esnek, hogy már megint hogy viselkedtem, meg változtassak, mert egyedül maradok."

Ha valaki változni akar, akkor az akkor lesz a leghatékonyabb, ha önmagától teszi, és azért, mert azt érzi, hogy amit eddig tesz, az nem jó. De itt nem te vagy a hibás elsődlegesen, legalábbis nem úgy látszik.

Min megy a veszekedés? Ki veszekszik? Miért? Ezek a fő pontok, amin gondolkodkj el, szerinten. Ugyanis nem mindig az a hibás, aki ordít - bárkiből ki lehet hozni az állatot - csak az látszik jobban, aki ordít.

Ha nem változtat a viselkedésén, akkor a pasit kell kirúgni, és ezzel párhuzamosan anyut és aput felvilágosítani arról, hogy a jövőben a megándolgaidba mennyire szólhatnak bele vagy mennyire nem. A következő pasit pedig úgy válogasd meg, hogy ne játszmázhasson - valószínűleg anyukáddal szövetségben - ellened.

Ha valaki szeret téged, akkor nem játssza el a bizalmadat. Nem márt be a hátad mögött a szüleidnél, sem másnál. Amit most a pasid csinál, azt egy hároméves irigy kölök csinálja a tesóval és a szüleivel. Jobb akar lenni nálad: a saját szüleidtől akar eltávolítani, kitúrni. Durva testvérféltékenység. Valószínűleg erre valamelyik vagy mindkét szülőd vevő (különben már régen leálította volna, hogy a ti dolgaitok rátok tartoznak, nem rájuk), az, aki nem akarja, hogy boldog párkapcsolatban élj, és felnőj, leválj róluk. (Ez az esetek 80-90%-ában az anyák bűne.)

2012. aug. 7. 19:01
 6/10 anonim ***** válasza:

5-ös voltam. Ja és még egy, ami közben eszembe jutott.

Nagyon lényeges az, hogy amikor a szüleiddel van, és megy a pletyó rólad, akkor KI kezdeményezi ezt? Ezt érdemes először kideríteni, mert símán lehet, hogy a nem a pasid a hunyó, hanem valamelyik vagy mindkét szülőd, aki így akarja a pasit leszakítani rólad, neked pedig teletömni a fejedet azzal az énképrontó durva hazugsággal, hogy úgysem kellesz senkinek és egyedül fogsz maradni (mert ez nem igaz, ezt csak ők szeretnék).

Szóval: a pasi panaszkodik MAGÁTÓL a szüleidnek és erre ők vevők, vagy a szüleid (vagy valamelyik szülőd!)kezdik őt faggatni, és mivel gyáva és gyönge és irigy ember, belemegy a játszmába? Nos?

2012. aug. 7. 19:08
 7/10 A kérdező kommentje:
Párom kezdi, ezt bizton tudom...
2012. aug. 7. 19:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Rugd seggbe és küldd el a saját anyucijához panaszkodni! Nem elég, hogy fiatalabb nálad, még ő járat le? Nem érdemel meg egy ilyen ember! És ha nem lesz kinek lejáratni? Akkor majd leveri rajtad? Vagy mi? Ne hagyd magad! Előtted az élet, keress normálisabbat!
2012. aug. 7. 23:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is hagyd ott. Ha már ennyiszer elmondtad neki és még mindig csinálja, akkor már soha nem fog megváltozni.... és igaza van az előttem szólóknak!
2012. aug. 8. 17:57
 10/10 anonim ***** válasza:

"de már annyiszor elmondtam neki és mégsem hallgat rám..."

Akkor nem volt elég jó a kiállásod. Itt nem arról van szó, hogy nem érti, hisz nem komplett idióta. Itt arról van szó, hogy nem reagál a kérésedre. Nem fogja fel, vagy nem érdekli, vagy nem zavarja eléggé, hogy ez számodra nagyon rossz, és a kapcsolatotok rovására mehet. Kialakult valamiért egy hülye szokása, és nem elég erős a motivációja, hogy változtasson ezen a szokásán. Egy szokás megváltoztatása kényelmetlen dolog. Határozott döntés kell hozzá.

Nem tudod megúszni, hogy kiállj magadért vele szemben, akár azon az áron is, hogy ez a kapcsolatotok végét jelentheti. Azon túl, hogy közlöd vele a tényt, hogy ez neked rossz, és elvárod a változtatást, határozottan kell reagálnod arra, ha ő nem változtat. A kérésen már túlvagy.

2012. aug. 23. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!