Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a szüleimnek?

Elmondjam a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Tegnap este történt ez.A barátommal 6hónapja vagyunk együtt,de csak 3hete költöztünk össze.Az édesapámtól kapott házban lakunk,amit még akkor vett amikor nem voltunk együtt,szóval nem kettőnknek vette,a ház apa nevén van.Ami a lényeg,apa felajánlotta hogy vesz nekem egy másik autót,egy újabbat,de a barátom ezen annyira felhúzta magát,és veszekedés alakult ki köztünk.Azt mondtam neki,hogy attól a szüleid neked nem tudnak autót venni neked még én elfogathatom apától.Ágyra lökött,hason voltam és fejbe vágott ököllel.Nem látszik mert a fejem hátsó részére ütött,de ha az arcomba üti,biztosan helye lenne.Szóval elkezdtem,sírni és menni hívni akartam apát,de a kezemből kivette a telefont,és az ajtón sem engedett ki.Valamilyen szintem meg nyugodtam,ő pedig vigasztalt.Most folyton hív,és könyörgött apának ne mondjam el,és sokszor felhív(nem szokott).Most mit csináljak?Ha apának elmondom,akkor agyon foglya ütni abban a percben.Utána nagyon kedves volt,de attól félek még lehet sokkal rosszabb is.Még annyi nagyon kiábrándultam belőle.
2012. júl. 30. 11:27
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki, de azonnal. Ha 6 honapi járáskor már igy reagál dolgokra, akkor késobb még durvább lesz. Késobb rendszeres lesz a verés és nem fogsz tudni megszabadulni tole. Hány éves vagy?

25N

2012. júl. 30. 11:30
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
hagyd ott.
2012. júl. 30. 11:30
 3/39 anonim ***** válasza:
96%
Senki sem érdemli meg, hogy erőszakot kelljen eltűrnie. A szüleidnek mindenképpen mondd el, ezen túlmenően gondolkodjatok el egy rendőrségi feljelentésen is. És természetesen szakíts vele, mit vársz egy ilyen férfitól? Ha legközelebb felhúzza magát, hol fog elverni és mivel?
2012. júl. 30. 11:32
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Kijáratot kell neki mutatni, ahogy írták előttem, ez később még rosszabb lehet!
2012. júl. 30. 11:33
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott, de azonnal! Ez csak rosszabb lesz!
2012. júl. 30. 11:34
 6/39 anonim ***** válasza:
100%

És ez ezek után még kérdés??

6 hónap nem nagy idő, azonnal dobd ki. Te ilyen emberrel akarsz együtt élni? Ilyen embernek akarsz gyereket szülni? Most mutatta meg, hogy igazából milyen. Nem nagyon fog megváltozni magától, én a helyedben még fel is jelenteném.

2012. júl. 30. 11:37
 7/39 anonim ***** válasza:
56%
Mondjuk azért legközelebb fogalmazz másképp(további kapcsolatoknál), ez a tipikus nyafis lányok(apucianyuci kedvencei) kezdik így: attól, hogy a szüleid.. sütött erről a lenézés, ennyiből érthető, hogy megsértődött, de tény: még nem mentség arra amit tett!
2012. júl. 30. 11:40
 8/39 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell elmondanod apádnak, ezzel csak őt sodornád bajba, hiszen biztosan bántalmazná azt a f.sszopót, ami miatt még őt csuknák le. Ettől függetlenül dobd ki azt a vadállatot. Szedd össze a holmiját és b.szd ki az utcára. Többet be ne tegye a lábát a lakásodba. Hacsak nem akarsz neki megbocsátani, aminek következtében te is olyan nő lennél, akit akkor ver meg a barátja, amikor csak kedve tartja.
2012. júl. 30. 11:40
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el minél előbb! Tudom hogy nehéz, én is éltem olyan párkapcsolatban, ahol bántalmaztak, de mégsem léptem... Életem legnagyobb hibája volt! Ne kövesd el te is, ne pazarolj több időt az életedből erre az emberre!
2012. júl. 30. 11:41
 10/39 anonim ***** válasza:
100%
Én is agyonütném, ma már nem kellene ebéd után néznie.
2012. júl. 30. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!