Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a szüleimnek?

Elmondjam a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Tegnap este történt ez.A barátommal 6hónapja vagyunk együtt,de csak 3hete költöztünk össze.Az édesapámtól kapott házban lakunk,amit még akkor vett amikor nem voltunk együtt,szóval nem kettőnknek vette,a ház apa nevén van.Ami a lényeg,apa felajánlotta hogy vesz nekem egy másik autót,egy újabbat,de a barátom ezen annyira felhúzta magát,és veszekedés alakult ki köztünk.Azt mondtam neki,hogy attól a szüleid neked nem tudnak autót venni neked még én elfogathatom apától.Ágyra lökött,hason voltam és fejbe vágott ököllel.Nem látszik mert a fejem hátsó részére ütött,de ha az arcomba üti,biztosan helye lenne.Szóval elkezdtem,sírni és menni hívni akartam apát,de a kezemből kivette a telefont,és az ajtón sem engedett ki.Valamilyen szintem meg nyugodtam,ő pedig vigasztalt.Most folyton hív,és könyörgött apának ne mondjam el,és sokszor felhív(nem szokott).Most mit csináljak?Ha apának elmondom,akkor agyon foglya ütni abban a percben.Utána nagyon kedves volt,de attól félek még lehet sokkal rosszabb is.Még annyi nagyon kiábrándultam belőle.
2012. júl. 30. 11:27
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
15%
Nem, a következő barátnőjét nem fogja verni, mert okosabb már annál, minthogy apuci pici hercegnőjével kezdjen...
2012. júl. 30. 19:19
 32/39 A kérdező kommentje:
Nem is szoktam az ilyen beszólásokkal foglalkozni,már megszoktam.Ha szegények lennénk,akkor is tökéletes kapcsolatom lenne a szüleimmel.Most már azzal kezd akivel akar.Apa jelenlétében elküldtem,és amire irányult a kérdésem,nem mondtam meg neki a dolgot,csak annyit nem jövünk ki.
2012. júl. 30. 20:47
 33/39 Bence_ ***** válasza:
Ügyesen csináltad.
2012. júl. 30. 20:57
 34/39 anonim ***** válasza:
40%

És akkor most sírjuk el magunkat azon,h te és apuci milyen jótékonyak vagytok ?:')

Nem azt mondta a válaszoló,h te tehetsz arról,h ő ,h él vagy ,h nem.

Mikor én kicsi voltam,hetente kaptunk egy táblacsokit ketten a tesómmal. Volt,hogy csak két hetente. Igen? Kikapcsolták a gázt? Mi a mamához jártunk fürdeni mert se víz nem volt,se villany. A mamától kértünk kölcsön,h legyen ennivalóra. Mi is melegítettünk vizet rezsón. Nem is egyszer. Most jobban megy sorunk, most a barátomék állnak anyagilag úgy,h nem mondja ki,h szüksége lenne bármire,de én tudom,h nincs kaja otthon. És nem a fejéhez vágom,h ezt a csokit anyuci nekem vette, hanem megfelezem vele. Amikor suliidő volt nem volt reggelije. Nem azt mondtam, h ez az enyém és én eszem meg,hanem 3-4 hónapig vagy csináltam neki is enni inni, vagy a sajátomat adtam neki oda.most főzök otthon és áthívom,h tudjon enni. És soha nem vágom és nem is fogom a fejéhez vàgni.még azt sem, h lassan több ajándékot kapott tőlem mint én tőle. És? Nekem az a legjobb érzés,hogy ő örül.

Na ezen gondolkodj el kiscsillag.

16L

2012. júl. 31. 12:41
 35/39 A kérdező kommentje:
Drágám,neked lemajmozta valaha is szüleidet?Majd ha lemajmozza lehet,hogy sok mindent a fejéhez vágsz,amit itt felsoroltál,egy hirtelen pillanatodban.
2012. aug. 1. 17:54
 36/39 anonim ***** válasza:
0%

nem, de akkor sem vágnék SEMMIT a fejéhez,akkor sem,ha éppen majmozná a szüleimet. mert van gerincem :)

a szüleid amúgy tényleg majomszeretettel szeretnek téged :)

2012. aug. 1. 21:06
 37/39 A kérdező kommentje:
Ha ő meg teheti,hogy szidja a családom,én is megtehetem.
2012. aug. 1. 22:14
 38/39 A kérdező kommentje:

És az még nem azt jelenti,hogy én nem bírtam pofán vágni attól tűrnöm kell,mint ahogy ő tette,amikor én megsértettem a lelki világát,azonnal támad.Mi a különbség?

Egy tehetős sértegeti a szegény szüleit?vagy a szegény a tehetős szüleit,szerintem semmi.Nekem is ugyanolyan érzéseim vannak mint neki,csak én nem verekedtem,míg ő,verbálisan is,és tettleg is.

2012. aug. 1. 22:18
 39/39 anonim ***** válasza:
mi is jól élünk, mondjuk ennyire nem, hogy saját házat kapjak, de ha pl nekem vennének a szüleim egy új autót, a barátom biztos nem verne meg érte, hanem együtt örülne velem. téged ez az ember nem becsül meg. nem kell hiányt szenvedned semmiben, mert más elvárja. attól, h neked több van, neki nem lesz kevesebb. keress olyan fiút, aki értékel téged. elképesztőek az ilyen emberek. akkor is frusztrálná, h kaptok egy házat, ha te örökölnéd azt?? vagy pénzt örökölnél és abból vennél új autót? remélem rendeződött már a helyzeted. ne foglalkozz az irigyekkel.
2012. aug. 7. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!