Elmondjam a szüleimnek?
És akkor most sírjuk el magunkat azon,h te és apuci milyen jótékonyak vagytok ?:')
Nem azt mondta a válaszoló,h te tehetsz arról,h ő ,h él vagy ,h nem.
Mikor én kicsi voltam,hetente kaptunk egy táblacsokit ketten a tesómmal. Volt,hogy csak két hetente. Igen? Kikapcsolták a gázt? Mi a mamához jártunk fürdeni mert se víz nem volt,se villany. A mamától kértünk kölcsön,h legyen ennivalóra. Mi is melegítettünk vizet rezsón. Nem is egyszer. Most jobban megy sorunk, most a barátomék állnak anyagilag úgy,h nem mondja ki,h szüksége lenne bármire,de én tudom,h nincs kaja otthon. És nem a fejéhez vágom,h ezt a csokit anyuci nekem vette, hanem megfelezem vele. Amikor suliidő volt nem volt reggelije. Nem azt mondtam, h ez az enyém és én eszem meg,hanem 3-4 hónapig vagy csináltam neki is enni inni, vagy a sajátomat adtam neki oda.most főzök otthon és áthívom,h tudjon enni. És soha nem vágom és nem is fogom a fejéhez vàgni.még azt sem, h lassan több ajándékot kapott tőlem mint én tőle. És? Nekem az a legjobb érzés,hogy ő örül.
Na ezen gondolkodj el kiscsillag.
16L
nem, de akkor sem vágnék SEMMIT a fejéhez,akkor sem,ha éppen majmozná a szüleimet. mert van gerincem :)
a szüleid amúgy tényleg majomszeretettel szeretnek téged :)
És az még nem azt jelenti,hogy én nem bírtam pofán vágni attól tűrnöm kell,mint ahogy ő tette,amikor én megsértettem a lelki világát,azonnal támad.Mi a különbség?
Egy tehetős sértegeti a szegény szüleit?vagy a szegény a tehetős szüleit,szerintem semmi.Nekem is ugyanolyan érzéseim vannak mint neki,csak én nem verekedtem,míg ő,verbálisan is,és tettleg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!