Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam szüleimnek, hogy a...

Elmondjam szüleimnek, hogy a tesóm cigizik?

Figyelt kérdés
Én is most tudtam meg. Kint hagyta a telóját a konyhában, én meg kiváncsiságból belenéztem. Tudom, hogy nem szép dolog, sőt, de tudom, hogy vannak titkor dolgai... Az sms-eit olvasva bukknatam a dologra... Szerintetek mit tegyeK? Szóljak a szüleimnek, vagy hagyjam, hogy kövesse el a hibáit? 17 éves fiúról van szó.
2011. szept. 28. 13:54
1 2
 1/15 anonim válasza:
65%
Inkább vele beszélj és mond meg neki, hogy mondja el a szüleiteknek. Azt azért ne mondd neki, hogy a telefonjából tudod.
2011. szept. 28. 13:56
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Nem is értem miért merül fel ilyen benned egyáltalán. Még ha 14 éves lenne.
2011. szept. 28. 14:01
 3/15 anonim ***** válasza:
79%

az előző hozzászólóval egyetértek.

SZóljál a tesódnak,hogy mondja el a szüleiteknek.

2011. szept. 28. 14:01
 4/15 anonim ***** válasza:
79%

Nem akarlak bántani, de milyen már az, hogy beleolvasol az üzeneteibe?!

17 évesen már tisztában van a dohányzás veszélyeivel, ha ennyire aggódsz, esetleg erről beszélhetsz vele. De szülőknek ne szólj, mert megutálhat.

2011. szept. 28. 14:03
 5/15 anonim ***** válasza:
94%
Egyébként én nem hiszem el, hogy anyukád ne tudna róla. Biztosan észre vette már mikor mosta a tesód ruháit, hogy büdös a cigitől.
2011. szept. 28. 14:06
 6/15 anonim ***** válasza:
23%
Üzenem a 2. válaszolónak, hogy a ciki minden korosztálynak egészségtelen. 18 év felett lenne legális... Kérdező, szerintem beszélgess el a tesóddal. Mondd meg neki, hogyha nem szokik le most, akkor kénytelen leszel szólni... Később még hálás lesz érte, hogy most leállítottad.
2011. szept. 28. 14:06
 7/15 anonim ***** válasza:
57%
Gondolom,hogy félted a tesód ,beszélj vele de nagyon le fog szúrni.Szerintem célozgass rá neki hogy érzed rajta a cigi szagot.De nem neked kell szólnod vezesd rá azt,hogy megtegye.
2011. szept. 28. 14:09
 8/15 anonim ***** válasza:
94%
Ha megkeresi rá a pénzt, akkor cigizzen csak. Nekem is megmondták a szüleim, nyugodtan szívhatom, de emiatt nem kapok több zsebpénzt, szóval vagy kajára megy vagy cigire. Mondjuk amúgy se vagyok dohányos típus már csak azért sem, mert mindenem bűzlene tőle, nem meg nem is olcsó mulatság, és nem is kívánom.
2011. szept. 28. 14:14
 9/15 anonim ***** válasza:
75%
ennyire dedós vagy, hogy beköpöd a 17 éves (majdnem nagykorú) tesódat egy ilyen dologért? esetleg beszélj vele erről, de szerintem kifog röhögni
2011. szept. 28. 14:18
 10/15 anonim ***** válasza:
15%

14:18 aha te is akkor legyél dedós ha a testvréred vagy valakid meghal tüdőrákban,mert csesztél szólni a szüleiteknek

akkor majd röhöghetsz nyugodt szívvel ..

kérdező szerintem beszélj a tesóddal :|| a helyedben én is félteném :/ vagyis nem csak a te helyedben,mert az én nővérem is cigizik,van hogy 1 nap alatt elszív vagy 2 dobozzal...és bár ő 25 éves,de azért én is aggódom érte :S

13l

2011. szept. 28. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!