Elmondjam a szüleimnek, hogy mit csinál?
Miért ne lenne rossz hatása, majdnem annyira árt, mint a cigizés.
Szerintem elösözr vele beszélj, utána meg a szülökkel, de ha rá akar szokni, akkor úgyse tudsz mit csinálni.
ha már elkezdte, akkor rá is szokott.
tuti van káros hatása, mint szinte mindennek az életben.
születésünktől fogva haldoklunk, de azért nem muszáj felgyorsítani a folyamatot. Ha viszont bemószerolod, az nem annyira jó, mert pl. mi lesz ha később neked lesz valami olyan, amit nem szeretnél, ha megtudnák a szülők. Beszélj vele, és mondd el neki, hogy káros, meg úgy is kederül előbb utóbb. Közmondásokkal is operálhatsz,pl; hamarabb utolérik a hazug embert, mint a sánta kutyát.
A világon bármire rá lehet szokni, így erre is. Figyelj, a körömben nincs addiktív anyag, mégis hány ember rágja a körmét?
Mondjuk a vizipipára azt mondják, hogy kevésbé káros, mint a cigaretta. Ezt nem tudom mondjuk, én sosem vizipipáztam, csak egyszer kipróbáltam. Mondjuk ezt nem tüdőzik le, szóval azért kicsit más mint a cigi. És jellegénél fogva nem is tud annyira gyakori szokássá válni, mint a cigizés, hiszen egy cigire az ember úton-útfélen rágyújthat, a vizipipa meg inkább tényleg csak beszélgetések kelléke szokott lenni. Amíg megmarad ennek, addig szerintem nincs vele gond.
Mielőtt szét ijesztenétek szegény gyereknek az agyát nézzetek utána hogy miről is beszéltek :)
Ha minden igaz nincs olyan káros hatása a vízipipázásnak mint a cigizésnek mivel a füst egy olyan hosszú csövön jön át és rögtön a vízbe érkezik ahol lehűl és valamennyire át is szűri a füstöt majd beérkezik egy csőbe ami úgy van alakítva hogy ott is minél jobban megszűrje a pipa füstjét, meg amúgy is lehet kapni dohány mentes vízipipa dohányt ami meg nem káros mivel nem tartalmaz nikotint. :)
ja és majd nem már egy éve pipázok és nem éreztem nagy hiány érzetét amikor egy hónapig nem pippantottunk belőle szóval nem lehet rá szokni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!