Elmondjam a szüleimnek? Láttam a nővéremet egy lánnyal csókolozni.
Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 18:07
1/22 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy bármi közöd lenne hozzá. Majd ő elmondja, ha szeretné!!!!
2/22 anonim válasza:
Ez erősen függ attól, hány éves a nővéred, és hány éves, akivel csinálta. Ezektől függően akár kötelességed is lehet szólni, de gonosz dolog is lehet.
3/22 anonim válasza:
Szerintem se mond el, nagy szemétség lenne.
De mondanál konkrétumot? Hol láttad őket? Biztosan jól láttad?
23N
4/22 anonim válasza:
Semmi közötök hozzá, se neked, se a szüleidnek.
5/22 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is a nővéred volt. Lehet, hogy nem jól láttad.Lehet, hogy a másik fiú volt, és nem lány.Származik valakinek valami haszna abból, ha ezt elmondod?Jobban éreznéd magad, ha ez másokat is bántana, nem csak téged? Előbb mindig gondold át alaposan.
6/22 anonim válasza:
nem hiszem ,,,,,ez kamu kérdés! Biztosan úgy csinálták,hogy te lásd! Én meg az Iluska mostohája vagyok!
7/22 anonim válasza:
Engem is látott a húgom lánnyal (barátnőmmel) csókolózni. (Párkapcsolatban ugye szokás pl. csókkal köszönteni egymást. Ezt csípte el.) ÉS hozzám jött oda, megkérdezni, hogy most mi van: nem a szüleinkhez ment árulkodni, butaságokat mondani. Megkérdezte, mi a helyzet. Te is tegyél így.
8/22 A kérdező kommentje:
Az Örs vezér térnél láttam őket csókolozni, a nővérem 16 éves, akivel csókolozott, ő is kb ennyi lehet.
2011. aug. 7. 18:19
9/22 anonim válasza:
Ha nem hagy nyugodni a dolog, akkor állj a nővéred elé, és beszélj vele, ne legyél sunyi kis besúgó.
Ha annyira nem izgat a dolog, akkor felejtsd el örökre.
Lehet a nővéred is vívódik, szégyenli, nem csessz ki vele, hogy elárulod! Gondolj bele fordítottba...
10/22 anonim válasza:
Akkor ne szólj a szüleidnek. Viszont a nővérednél rákérdezhetsz. Lehet, hogy tényleg félreértés. Nyílt utcán ritkán szoktak egyneműek csókolózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!