Nem kicsi még ehhez? Elmondjam a szüleimnek?
Hát
szerintem mondd meg anyudéknak,
ez nem beköpés..végülis ők nevelik :D
amugymeg ha meg 14..és érzed rajta az alkoholt...
akkor 8adikas nem??
hát én nem engedném..
ienekbol lesznek a tiniribancok..én 18 vagyok de 12 évesek löködnek a kocsmába..
hát erről ennyit..sztem ne engedd neki..a végén jön a drog meg majd több f** fog mint kilincset..ha most nem állirjátok le akkor csak rosszabb lesz..eleve hazudik:/
sok sikert Pusz
L/18
Alapból abból indulok ki, hogy mint szülő teljesen kiakadnék. Ha bármi baja lenne s rendőrt kéne hívni anyukádék kerűlhetnek bajba s ráadásúl az olyan lenne nekik mint a hidegzuhany, hirtelen derűlne ki milyen is a kislányuk.
Legutóbb mikor buliba voltam (21vagyok) egy alig 15-16 éves fiút cipeltek a haverjai s ott akarták hagyni az út közepén a parkolóban mert teljesen kivolt, öntöttem rá 2liter vizet hátha magáhoztér de akkor is aludt.
Csak akkor hívták nagy nehezen a bátyját érte mikor nem tágítottunk míg megnem jött.
A hugod is járhatna így.
Azért az is nagy pofon lehetne a szüleidnek amellett, hogy a húgod ezt teszi, te tudsz róla!
És nem szólsz.
Képzeld csak el, egyszer ne adj isten nem megy haza, aggódás, rettegés...és neked egy nagy adag bűntudat, mert te tudtad, és nem tettél semmit ellene!!
Az a minimum, hogy egy családi beszélgetés alkalmával szóba hozod a dolgot!
Inkább utáljon, de ne legyen egy elzüllött cafka.
De persze ez csak az én véleményem.
Én elmondanám a húgomnak, hogy nem sokáig leszek a cinkostársa, ha még egyszer meglátom szólók a szülőknek.
Persze nem fenyegetően hanem tök normálisan. Lehet közben arról is beszélnetek, hogy ehhez ő még fiatal.
Viszont először nem rohannék a szüleimhez. Talán azért mert én is zűrös kamasz voltam és én is sok fedezést kaptam másoktól, hogy a szüleimnél ne derüljön ki. Szóval amíg a kezedben tudod tartani a problémát, addig szerintem ne szólj, viszont legyél 'szigorú' a testvéreddel. (nem szigorkodásra meg ilyen baromságokra gondolok, hanem, hogy az ő érdekében nem engedsz)
Bármi baja esik, szülőket szédszedik!
Én elhiszem, hogy fiatal, bulizni akar, és milyen gonoszak a felnőttek, hogy nem hagyják, de ez így nagyon nem jó! Legalább ha nem inna!
Egyszer fiatal koromban voltam koncerten, és az egyik lány annyira bepiált, hogy elájult! Nem lehetett több 15-nél! A biztonsági vitte ki a karjaiban, hát képzelheted mi lehetett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!