Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam szüleimnek, hogy a...

Elmondjam szüleimnek, hogy a tesóm cigizik?

Figyelt kérdés
Én is most tudtam meg. Kint hagyta a telóját a konyhában, én meg kiváncsiságból belenéztem. Tudom, hogy nem szép dolog, sőt, de tudom, hogy vannak titkor dolgai... Az sms-eit olvasva bukknatam a dologra... Szerintetek mit tegyeK? Szóljak a szüleimnek, vagy hagyjam, hogy kövesse el a hibáit? 17 éves fiúról van szó.
2011. szept. 28. 13:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
biztos meg fog halni 17 évesen tüdőrákban...ahoz évtizedeken át folyamatosan kell szívni
2011. szept. 28. 15:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
ne
2011. szept. 28. 15:21
 13/15 anonim ***** válasza:
62%

15:20-nak: aki 17 évesen szívja, az évtizedekig fogja, mert nem könnyű abbahagyni...

kérdezőnek: a cigi olyan büdös, hogy szvsz már tudják a szüleid, de inkább a tesóddal beszélj azért (ja és ne mondd meg, hogy megnézted az sms-eit, mert dühös lesz, mondd inkább, hogy cigiszaga van)

2011. szept. 28. 18:58
 14/15 anonim ***** válasza:
44%

16:46 te meg hülye vagy mint a segg

aki meg lepontozott,hát ennyi,szopjatok le :)

2011. szept. 29. 15:27
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Spicli ribanc kivernám az összes fögad aztán felnyalatnám veled a véred a palóról.
2011. dec. 25. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!