Elmondjam a szüleimnek?
emberséget nem adnak a pénz mellé, ez látszik.
én is kaptam lakást a szüleimtől, de soha nem vágtam a párom képébe ilyesmit.
elkényeztetett kis nyafka vagy, aki a szülei pénzével nagyzol, és megalázza azt, akit állítólag szeret.
nem normális, h megütött, de itt konkrétan a szüleit sértetted vérig, tehát valamilyen szinten jogos.
Huha,, apuci kislányának végre (bár durván, de) megmondták, hogy hol a helye és mennyit ér?
Szakíts a sráccal, sokkal jobbat érdemel nálad.
Szóval én sértettem meg?Írtam azt is hogy,ő is sértegette a szüleim.És az gondolom nektek jobban hangzik,hogy ez a köcsög majomkodik itt a pénzével,és ez csak egy a sok sértésközül.De ez nem fog érdekelni senkit mert én "Apuci" kislánya vagyok,és el vagyok kényeztetve.Hálás vagyok az édesapámnak,hogy olyan életet tudd nekünk biztosítani,hogy nem kell minden napi anyagi problémával küzdenünk,de vannak másfajta gondok.Most gondolom mindenki azt hiszi,hogy én ebben nőttem fel,de nem.Szóval voltak olyan idők,olyan 10éves koromig,apa mamájánál laktunk,minden nap egy csokit kaptam,mert nem nagyon volt többre pénz.Beszélgetünk a régi időkről,apa,anya,én.Emlékszem amikor apa,mondott anyának egy történetet,amire én nem emlékszem,5éves körül lehettem,és kikapcsolták a gázt nálunk,valamilyen villanyos rezsón melegítettük a fürdővizet.És apa azt mondta hogy én meg ne lássam,állítólag mindig csak akkor vittek a fürdőszobába mire anya elkészítette és a kádba öntötte,addig nagymama vigyázott rám és foglalt le.A barátnőmnek elmeséltem ezt a történetet,és mondta hogy az ő szomszédjukban,is kikapcsolták a villanyt és van egy 2éves kislány.Nagyon rendes emberek.Beszéltem apával,hogy mit szólna ha rendeznénk nekik.Át mentünk a barátnőmmel és beszéltünk az asszonnyal,át adta a csekket befizettem,faxoltam a szolgáltatóhoz és már másnap jöttek.Csak annyit mondott apa,hogy kérjem meg a családot hogy ne verje nagy dobra.Havonta egyszer,bevásárolunk nekik a konyhára,míg a kislány nem megy fel oviba és az anyukája nem tudd elmenni dolgozni.
És mi abban a rossz,hogy a szüleimmel jó a kapcsolatom?És mi abban a rossz,hogy apa a férfi és számítunk rá.És nincs semmi valami amerika..... apa vállalkozó nem kellene kombinálni.
A rettentő hosszú kommentedtől sem változott meg a véleményem, hogy apapicikishercegnője vagy...
Igen, csak egy csokikát kaptál amikor rosszul ment nektek? Ó de sajnállak, más meg egyet se kap..
Az is rohadtul idegesítő, hogy mindenhez ott kell lenni apádnak. Amikor szakítasz a csávóval akkor is.. Apád nélkül a levegővétel se megy?
Kit érdekel, ha rosszul ment nektek régen, most meg jól, ha kérkedtek a pénzetekkel?
A barátod helyében én is megcsapkodtalak volna és otthagytalak volna egy "nekem ilyen fensőbbséges hercegnő nem kell" felkiáltással.. Inkább legyen valaki szegény, de az legyen normális.
#28-as
Én tehetek arról,hogy te annyit sem kaptál?
Én tehetek arról,hogy te irigy vagy és már így is maradsz?
Én tehetek a te szegénységedről?És tehetek arról hogy haragszol a világra.És igen itt kezdődik,hogy megérdemeltem,mert meg sértettem,mennyi negatívumot kaptam,és még ezek előtt nem sértettem meg senkit.Köszönöm a válaszokat,és ne haragudjon rám akit meg bántottam,amiért felmertem tenni egy kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!