Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a szüleimnek?

Elmondjam a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Tegnap este történt ez.A barátommal 6hónapja vagyunk együtt,de csak 3hete költöztünk össze.Az édesapámtól kapott házban lakunk,amit még akkor vett amikor nem voltunk együtt,szóval nem kettőnknek vette,a ház apa nevén van.Ami a lényeg,apa felajánlotta hogy vesz nekem egy másik autót,egy újabbat,de a barátom ezen annyira felhúzta magát,és veszekedés alakult ki köztünk.Azt mondtam neki,hogy attól a szüleid neked nem tudnak autót venni neked még én elfogathatom apától.Ágyra lökött,hason voltam és fejbe vágott ököllel.Nem látszik mert a fejem hátsó részére ütött,de ha az arcomba üti,biztosan helye lenne.Szóval elkezdtem,sírni és menni hívni akartam apát,de a kezemből kivette a telefont,és az ajtón sem engedett ki.Valamilyen szintem meg nyugodtam,ő pedig vigasztalt.Most folyton hív,és könyörgött apának ne mondjam el,és sokszor felhív(nem szokott).Most mit csináljak?Ha apának elmondom,akkor agyon foglya ütni abban a percben.Utána nagyon kedves volt,de attól félek még lehet sokkal rosszabb is.Még annyi nagyon kiábrándultam belőle.
2012. júl. 30. 11:27
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
34%
Én azzal kezdeném, hogy elmondanám Apámnak és a jelenlétében küldeném el ezt a taknyot. De Apukámnak a lelkére kötném, hogy meg ne üsse, mert akkor ő kerülhet bajba.
2012. júl. 30. 13:35
 22/39 anonim ***** válasza:
12%
Valamilyen szinten azért érthető a barátod felháborodása is. Persze ez nem mentség arra, hogy megütött. Nyilván valamilyen szinten féltékeny, hogy ennyi mindent megkapsz a szüleidtől, és az húzta fel végképp, mikor felhoztad, hogy attól még, mert az ő szülei... Ez nem volt szép tőled. Ja, és a fogalmazásod 1-es.
2012. júl. 30. 14:19
 23/39 anonim ***** válasza:
36%

emberséget nem adnak a pénz mellé, ez látszik.

én is kaptam lakást a szüleimtől, de soha nem vágtam a párom képébe ilyesmit.

elkényeztetett kis nyafka vagy, aki a szülei pénzével nagyzol, és megalázza azt, akit állítólag szeret.

nem normális, h megütött, de itt konkrétan a szüleit sértetted vérig, tehát valamilyen szinten jogos.

2012. júl. 30. 15:21
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
szerintem hagyd ott. Sertette az egojat, h apukad tobbet tud nyujtani neked mint o maga es elszallt az agya. evvel csak az a problema h ha ilyen kicsi dolgo miatt elszallt igy az agya akkor nagyobb dolgo miatt jobba el fog szallni az agya, es lehet h jobban megut. aki eroszakot alkalmaz egy no irant az nem erdemli meg azt a not. tul fiatal vagy h az eleted elrontsd egy ilyen alakkal. Dobd ki.
2012. júl. 30. 15:29
 25/39 anonim ***** válasza:
27%

Huha,, apuci kislányának végre (bár durván, de) megmondták, hogy hol a helye és mennyit ér?

Szakíts a sráccal, sokkal jobbat érdemel nálad.

2012. júl. 30. 15:31
 26/39 anonim ***** válasza:
17%
Még te ábrándultál ki? Azok után, amit a fejéhez vágtál? Bezzeg apuci kislánya! :) Nem minden esetben kell hívni apát, sőt, van nélküle élettér, és nem lesz mindig mögötted. Szerinted mennyire sértetted meg a párodat, degradálva a szüleit? Tök mindegy, hogy annak szántad, vagy sem, de nem nőttél még fel egy normális kapcsolathoz. Nem gázolunk a másik lelkébe. Nyilván nem kellett volna neked esnie, de ha nem figyelsz máskor, hogy mit mondasz, (nem a mostani párod esetében, később) ... nem tartom kizártnak hogy nagy pofonnak leszel kis gazdája. Így nem beszélünk emberekkel. Nem vagy több senkinél, csak azért mert van egy kocsid. Meg egy házad. :)
2012. júl. 30. 15:46
 27/39 A kérdező kommentje:

Szóval én sértettem meg?Írtam azt is hogy,ő is sértegette a szüleim.És az gondolom nektek jobban hangzik,hogy ez a köcsög majomkodik itt a pénzével,és ez csak egy a sok sértésközül.De ez nem fog érdekelni senkit mert én "Apuci" kislánya vagyok,és el vagyok kényeztetve.Hálás vagyok az édesapámnak,hogy olyan életet tudd nekünk biztosítani,hogy nem kell minden napi anyagi problémával küzdenünk,de vannak másfajta gondok.Most gondolom mindenki azt hiszi,hogy én ebben nőttem fel,de nem.Szóval voltak olyan idők,olyan 10éves koromig,apa mamájánál laktunk,minden nap egy csokit kaptam,mert nem nagyon volt többre pénz.Beszélgetünk a régi időkről,apa,anya,én.Emlékszem amikor apa,mondott anyának egy történetet,amire én nem emlékszem,5éves körül lehettem,és kikapcsolták a gázt nálunk,valamilyen villanyos rezsón melegítettük a fürdővizet.És apa azt mondta hogy én meg ne lássam,állítólag mindig csak akkor vittek a fürdőszobába mire anya elkészítette és a kádba öntötte,addig nagymama vigyázott rám és foglalt le.A barátnőmnek elmeséltem ezt a történetet,és mondta hogy az ő szomszédjukban,is kikapcsolták a villanyt és van egy 2éves kislány.Nagyon rendes emberek.Beszéltem apával,hogy mit szólna ha rendeznénk nekik.Át mentünk a barátnőmmel és beszéltünk az asszonnyal,át adta a csekket befizettem,faxoltam a szolgáltatóhoz és már másnap jöttek.Csak annyit mondott apa,hogy kérjem meg a családot hogy ne verje nagy dobra.Havonta egyszer,bevásárolunk nekik a konyhára,míg a kislány nem megy fel oviba és az anyukája nem tudd elmenni dolgozni.

És mi abban a rossz,hogy a szüleimmel jó a kapcsolatom?És mi abban a rossz,hogy apa a férfi és számítunk rá.És nincs semmi valami amerika..... apa vállalkozó nem kellene kombinálni.

2012. júl. 30. 17:03
 28/39 anonim ***** válasza:
8%

A rettentő hosszú kommentedtől sem változott meg a véleményem, hogy apapicikishercegnője vagy...

Igen, csak egy csokikát kaptál amikor rosszul ment nektek? Ó de sajnállak, más meg egyet se kap..

Az is rohadtul idegesítő, hogy mindenhez ott kell lenni apádnak. Amikor szakítasz a csávóval akkor is.. Apád nélkül a levegővétel se megy?

Kit érdekel, ha rosszul ment nektek régen, most meg jól, ha kérkedtek a pénzetekkel?

A barátod helyében én is megcsapkodtalak volna és otthagytalak volna egy "nekem ilyen fensőbbséges hercegnő nem kell" felkiáltással.. Inkább legyen valaki szegény, de az legyen normális.

2012. júl. 30. 17:11
 29/39 A kérdező kommentje:

#28-as

Én tehetek arról,hogy te annyit sem kaptál?

Én tehetek arról,hogy te irigy vagy és már így is maradsz?

Én tehetek a te szegénységedről?És tehetek arról hogy haragszol a világra.És igen itt kezdődik,hogy megérdemeltem,mert meg sértettem,mennyi negatívumot kaptam,és még ezek előtt nem sértettem meg senkit.Köszönöm a válaszokat,és ne haragudjon rám akit meg bántottam,amiért felmertem tenni egy kérdést.

2012. júl. 30. 17:25
 30/39 anonim ***** válasza:
43%
Kérdező ne foglalkozz az ilyenekkel. Semmi rosszat nem mondtál, ha a fiú megbecsült volna és nem lenne kisebbségi komplexusa, szerintem apukád még segÍtett is volna neki. Semmi gond, hogy apukád támogat, épp ezért, ne hagyd, hogy egy ilyen agresszÍv állat terrorizáljon.Apukád a kezén hordozz gondolom, ha nem is anyagilag, de lelkileg a párodnak is ezt kéne, nem ököllel verni. Nem is lenne gáz, ha apukád kicsit elkapná, mert tudod a következő barátnőjét is verni fogja.
2012. júl. 30. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!