Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a szüleimnek?

Elmondjam a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Tegnap este történt ez.A barátommal 6hónapja vagyunk együtt,de csak 3hete költöztünk össze.Az édesapámtól kapott házban lakunk,amit még akkor vett amikor nem voltunk együtt,szóval nem kettőnknek vette,a ház apa nevén van.Ami a lényeg,apa felajánlotta hogy vesz nekem egy másik autót,egy újabbat,de a barátom ezen annyira felhúzta magát,és veszekedés alakult ki köztünk.Azt mondtam neki,hogy attól a szüleid neked nem tudnak autót venni neked még én elfogathatom apától.Ágyra lökött,hason voltam és fejbe vágott ököllel.Nem látszik mert a fejem hátsó részére ütött,de ha az arcomba üti,biztosan helye lenne.Szóval elkezdtem,sírni és menni hívni akartam apát,de a kezemből kivette a telefont,és az ajtón sem engedett ki.Valamilyen szintem meg nyugodtam,ő pedig vigasztalt.Most folyton hív,és könyörgött apának ne mondjam el,és sokszor felhív(nem szokott).Most mit csináljak?Ha apának elmondom,akkor agyon foglya ütni abban a percben.Utána nagyon kedves volt,de attól félek még lehet sokkal rosszabb is.Még annyi nagyon kiábrándultam belőle.
2012. júl. 30. 11:27
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
38%
Ha pedig erre van szükséged, csak olyan körülmények között, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés - ez azt jelenti, hogy BDSM-kapcsolatra van szükséged - , akkor keress megadnak olyan férfit, akivel ez megvalósítható. De ha érzel magadban erre késztetést, ha nem, ezt a mostanit mindenképpen dobd ki, és akár jelentsd is fel. Aki ugyanis nem tud uralkodni az idegein/érzelmein/agresszióján, az nem való partnernek.
2012. júl. 30. 11:48
 12/39 A kérdező kommentje:
Minden képen elfogom küldeni,de azt is apa jelenlétében kellene megtennem.Én a bántalmazásra gondoltam,hogy elmondjam-e a szüleimnek.Ha feljelentést teszek,az úgy is apa tudtára jut.Igen,én is csak attól féltem apát,hogy bíróságra kell járkálnia.De mondjuk a helyi,rendőröket ismeri,úgy is lenne valami megoldás,hogy ne legyen nagy ügy belőle,de nem akarom apának ezt a terhet.Lehet,hogy nagyon szoros kapcsolatot ápolok a szüleimmel,de ha ismernél személyesen akkor nem mondanád ezt rám.Meg egyébként is azért mondtam már azt neki,mert ő is sértegette a szüleimet.És nem nézem le,úgy ahogyan másokat sem.
2012. júl. 30. 11:52
 13/39 anonim ***** válasza:
91%
Én még fel is jelenteném...ez már nagyon gáz....
2012. júl. 30. 11:52
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Én is jártam már így és tűrtem...ezekután több verést kaptam...

DOBD KI!!!

23/N

2012. júl. 30. 11:54
 15/39 anonim ***** válasza:
25%
Látom, nagymaffiózó gyermeke vagy, kedves ártatlan. A rendőrség is a zsebetekben van, lakás, kocsi bőségszarúból ömlik... Valahogy úgy képzelem, mint a Valami Amierika 2-ben.
2012. júl. 30. 11:55
 16/39 Bence_ ***** válasza:

Rakd ki! Apának szólj, hogy legyen ott amikor elküldöd, mert félsz, hogy hisztizni fog.

Most kiraknám a cuccait az ajtó elé. Ember meg kezeltesse magát, ha egy "ekkora" problémát nem tud megoldani.

2012. júl. 30. 12:36
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Pedig mondd el apukádnak, mert egyedül nem fogsz tudni tőle megszabadulni. Hidd el, aki ököllel belever egy lány fejébe, az durvább dolgokat is tesz. Ne féljél.
2012. júl. 30. 12:38
 18/39 anonim ***** válasza:
24%
Dehogynem, elég erősen lenézed te. Csak magadnak sem vallod be. Nő létemre én is k.rvamérges lennék,ha a barátom azzal állna elő,hogy " attól,hogy a te szüleid csórók..." és itt gázoltál bele a pasid lelkébe + a szülait is sikerült aláznod. Gratulálok! azt,hogy megüssön, nem érdemelted meg, ahogy senki. De ilyen undorító embert azonnal kidobtam volna.
2012. júl. 30. 12:40
 19/39 anonim ***** válasza:
Feljelenteni felesleges, egyből kellett volna menned látleletet vetetni, így már b.szhatod. Nem kell itt ebből bírósági ügyet csinálni, éppen ezért apádat sem kell ebbe beavatnod. Csak tedd ki a szűrét, ennyi. Ha utána is lenne valami konfliktusotok, akkor lehet feljelentéssel fenyegetni. Valószínű többet nem látnád utána. Ha mégis, akkor mehet a feljelentés. De most emiatt az eset miatt kár pattognod.
2012. júl. 30. 13:02
 20/39 anonim ***** válasza:
Dobd ki! Jelentsd is fel! Mi az, hogy megaláztad, azzal hogy azt mondta, hogy az ő szülei nem tudják megadni a tieid meg igen???? Nehogy már a szüleid vagy te szégyelljék magatokat, amiért ők adnak!! Nemhogy örülne neki, még neki áll feljebb?? Mondd el édesapádnak is!
2012. júl. 30. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!