Az volt az álmom, hogy anyunak mindent megadok majd ha dolgozok, de nem tudok. Hogy fogadjam ezt el?
Anyukám mindig szerényen élt,sok mindenről lemondott értem és a tesóimért. Mindent meg szeretnék neki adni,szép ruhákat,bútorokat,nyaralást,de nem megy.
Amit keresek az kb. arra elég,hogy következő hónapban is eltudjak menni dolgozni.
Nagyon csalódott és szomorú vagyok emiatt,mert ő tényleg megérdemelné. Hogy fogadjam el ezt a helyzetet?
Nehezen. Én is hasonló szituban vagyok, szeretnék már végre dolgozni, és segíteni a szüleimnek, de sajnos nem igen megy...na majd egyszer.
Szerintem anyukádat már azzal is boldoggá teszed, ha tisztességes, rendes ember módjára élsz, és tiszteled, szereted őt. Hidd el, a szülőnek nem az anyagi javak számítanak a gyerekétől. (legalábbis a normális fajtának)
Nekem is ez az álmom:) Szerintem ne fogadd el ezt a helyzetet, hanem küzdj. Nem tudsz kimenni külföldre dolgozni? Mennyi idős vagy?
Én 22 leszek és szeptemberben megyek Ausztriába, jövőre tervezek egy külföldi nyaralást, plusz, hogy besegíthessek a hitelbe, egyelőre ennyi a terv, ezek szerintem összejönnek.
Miért egyedül? Itt vannak a tesóid is, nem?
Amúgy pedig a szülőknek nem az a fontos, mennyit költenek rájuk a gyerekek, hanem hogy mennyire törődnek velük :)
Egy anyuka
Testvéreimnek sajnos megvan a maguk baj.
Anyu nagyon ragaszkodik az otthonunkhoz, hat lóval se lehetne innen elvinni. :)
Hát nekem sikerült őt támogatnom, lakás felújítás, bútorok, jó fizetés. Kb. 10 évig.
Fél lakás az enyém apukám öröksége.
Most, hogy családot alapítottunk a párommal, elköltözhettünk albérletbe, mert a nagy lakást nem akarja kisebbre cserélni, amit fent is tudna tartani. Szó szerint ki tett minket az akkor 1 éves fiúnkkal.
Hm. Azóta albérletben élünk. Így jártam.
Mostmár biztos másképp csinálnám. Pl. a 10 év lakásra költött pénzemet félretenném és abból vehettem volna saját lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!