Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Hogyan fogadjam...

Mit tehetnék? Hogyan fogadjam el, hogy már nincs?

Figyelt kérdés
Szüleim 13 évvel ezelőtt elváltak. Anyával élek, apával kb két hónaponta egyszer találkoztam. Nem is igazán szeretett, ezt abból gondolom, hogy minden nap kétszer jött el a házunk előtt ,de sose jött be..Apa 3 éve meghalt. De mostanában nagyon hiányzik. Esténként eszembe jut és nagyon sokat sírok. Mit tehetnék?
2012. jan. 8. 14:45
 1/3 anonim ***** válasza:
50%

3 éve halt meg és még nem tetted túl magad? Nem lehet hogy valami más problémád, és így mutatkozik meg? Kamaszkorban vagy, ilyenkor sokkal érzékenyebb az ember, és fokozottan érdekli, hogy ki ő, honnan származik, hol a helye a világban stb. Ha szoros kötődés nem is volt köztetek, akkor pláne nem értem.

Nem hiszem, hogy ez segít, de rólam 1,5 éves koromban lemondott az apám. Anyu 2. férje lett a gyámom, ő viszont egy balesetben meghalt 6 éves koromban. Szerettem őt, de igazából sose volt apám, nincsenek emlékeim, nem tudom mi az hogy apa, így nem is hiányzott soha. A biológiai apám is meghalt pár éve, elmentem rá, de semmit nem éreztem. Inkább csak poénkodtunk anyuval. Ha nem szeretett és nem törődött veled, nem értem miért hiányozna.

Anyuddal rossz a kapcsolatod? Van esetleg új apakép, élettárs? Nehéz az élet?

2012. jan. 8. 14:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Eddig nem is nagyon merült fel bennem, hogy jaj de hiányzik..De mostanába így rágondolok, hogy úristen, ő soha nem jön vissza, nekem sose lesz ő ott..se az érettséginél semmikor..Nincs új apajelölt. Anyával jó a viszonyom, kb. mindent megbeszélünk kivéve ezt az apus témát.
2012. jan. 8. 18:05
 3/3 anonim ***** válasza:
szia. Kicsit régi a kérdés de válaszolok. Ugyan ebben a cipőben jártam én is. Az enyém is meg halt és én is nagyon sokat sírtam. Rá jöttem hogy lelkiismeret furdalásom volt mert nem voltam mellette az utólsó pillanatig. Ennek már 14 éve, de még mindíg fáj. Hiába nem törödött velem de én akkor is nagyon szerettem. Meg csalta anyukámat ott hagyta két gyerekkel mégis ragaszkodtam hozzá. Ne aggódj idővel csillapodik a fájdalom.
2012. ápr. 5. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!