Nagyon kínos ahogyan a lányom öltözködik, mit tehetnék?
Nem értem, mi ezzel a gond? Jobb lenne, ha neki is kinn lenne az egész melle, mint a többi tininek?
Amúgy ha nagyon zavar, akkor ne vegyél neki ilyen ruhákat, elvégre te vagy az anyja.
Nem tud illendően öltözni akkor pár vele egykorú rokkonal menjetek el egy sopping túrára. A hasonló korú lányok véleményére hajlani fog és a korához paszoló darabokat válaszaszt.
Kis kitartás és ézhez térited.
"Az ilyen undorító, perverz állatok mindig utánafordulnak."
A lányodat sem bírtad "megnevelni",
akkor meg miért szólod le ilyen alpári módon azokat, akik megfordulnak, egy miniszoknyás lány után??!
"Mindenki minket néz, bárhol sétálok vele."
Tehát "mindenki perverz állat" szerinted?!
Te nagyon agybeteg lehetsz, ezért sem hallgat rád a lányod!!
nekem ez alapján tetszik. biztosan helyes lány lehet. van stílusa, és konzervatív, nem az a liberális ribanc... Ez nagyon jó!!!
Pl a multkor hallottam mellettem a buszon, ahogy egy agyonszoláriumozott bűnronda nő beszél a ribancos 16 éves lányával, hogy milyen bulikba megy, és hogy milyen pasikkal kurjongat, amíg ő nincs otthon. Ez undorító. A lányod nagyon rendesnek tűnik azok alapján amit leírtál róla.
18/f
Ez az ő önálló stílusa és jobban elképzelve szerintem csinos lehet, kissé talán hivatalos. Volt egy idő amikor sok csaj járt valami hasonlóban.
Szerintem nem rossz, a legtöbb csaj úgy néz ki mint egy...inkább hagyjuk.
Neked furcsa mert szokatlan a korabeliekhez képes de ettől még nézhet ki jól.
Nem véletlen fordulnak meg utána:)
És ha halászhálóban mászkálna ami alól kilátszódna a melltartója az után is megfordulnának.
Na szóval ne aggódj miatta nyilván egy kicsit komolyabb típusú lány nem?
De annyira csak nem kínos, mert akkor biztos piszkálnák érte vagy kiközösítenék...stb
Mi ezzel a baj? Meg manapság kb senki nem néz ki elegánsan, legyél rá büszke, hogy ö figyel erre és nem farmerben jár egyfolytában, mint mindenki más... szerintem az se jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!