Nagyon kínos ahogyan a lányom öltözködik, mit tehetnék?
Harmadik, a helyzetet írom, miért lennék ettől agybeteg?!
"egy kicsit komolyabb típusú lány nem?" Ez a másik, evvel már nem tudok mit kezdeni. Amikor ilyen betanult szövegekben beszél, karácsonyi vacsoránál is feloldódott a hangulat, mindenki laza, megkínálta a háziasszony a levessel, és "nem kívánom, köszönöm szépen, de nagyon kedves hogy felajánlotta.:)" pedig egy "köszönöm, nem kérek" is elég lett volna. Mindig úgy beszél, mint Jane Austen könyvében lennénk, és egy idő után elképesztően idegesíti az embert. Közben pedig olyan rafinált, ravasz és kegyetlen tud lenni...nem véletlenül készül a jogi egyetemre.
"angolai bentlakásos iskolába"
Angolai??? Nem ANGOLra gondoltál?
Ugye tudod, hogy erről nem 17 évesen fogod leszoktatni, hanem előbb kellett volna. Már ha kellett volna, mert szerintem összességében ez nem olyan nagy gáz. Az én szememben rosszabb lenne, ha rózsaszín plázap*csának öltözne vagy koromfekete metallady-nek.
"angolai bentlakásos iskolába"
Angolai??? Nem ANGOLra gondoltál?
Bocsánat. Először angolt akartam írni, aztán angliait. Ez lett.
Én nagyon-nagyon büszke lenné, hogy ilyen lányom van. Manapság az emberek 90%-a egy bunkó paraszt, a lányod ezek szerint kifinomult, és elegánsan, illendően, intelligensen fogalmaz. Te ennek ellenére úgy beszélsz róla, mintha egy utolsó útszéli lenne.
Kíváncsi lennék, akkor milyen lehet a te értékrended. Bár van néhány tippem...
Inkább légy rá büszke, és ne bántsd. Sőt, amennyi kiderült róla, lehet hogy még példát is vehetnél róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!