Féltem a barátnőmet, mit tehetnék?
Nem rasszista. Tapasztalt. Aki másnak (pláne közelállónak) "viccből" fájdalmat/sérülést okoz, az nem biztos, hogy kiigazodik az elfogadott viselkedési normák között.
Kérdező, sajnos tenni nem tudsz szinte semmit, legfeljebb annyit, hogy leépíted azt a társaságot. A barátnőd pedig sajnos saját kárán fogja megtanulni, hogy a HMCS csak egy ideig mutat jól, hosszú távú kapcsolatra alkalmatlan.
Igen van ebben valami amit az utolso mondott.
Biztosan sok baratod szerint, ha bratyizik vele akkor ot nem fogja bantani. De en nem szamitanek rajuk, ha ennyire nem erdekli oket, hogy banik veled, nem igazi baratok.
Sokat nem tudsz tenni. Annyit igen, hogy megpprobalod kitudakolni, hogy baratnoddel hogy bannik, mikor csak ketten vannak.
Sajnos vannak olyan nok, akik elturnek mindent baratjuktol. Lehet hogy O is idetartozik.
Baratsagot nem feltetlen szarmazas szerint, de en tuti intelligencia, beszedmod szerint valasztom. Neked is ki kell valogatni a korpajat. Nem csak baratnomet feltenem, hanem ilyen stilusu beszedet nem turnek el senkitol sem. Persze, ehhez Neked is tartani kell. Mas szorakozni, mas szemtelenkedni.
1/7
a szokasos panelek,ugye...
adva van egy eroszakos kisebbseg,akit mindenaron toleralni kell,akkor is,ha nem viselkedik feher emberhez meltoan,mert ha az ember szovateszi,akor egybol elokerul egy magadfajta falvedo es elkezd rikacsolni...
csak azt nem tudom jobarat,hogyha nektek annyira nem jo itt,mert mindenhol csak a rasszizmust meg a fajgyuloletet latjatok,akkor mi a jo feszkes fenert nem huztok el valahova???
ja,hogy kanadaban,franciaorszagban,olaszorszagban,ahova eddig szivesen vonulgattatok ki is elkezdtek rendezni az ilyen kisebbsegek sorsat es ott sem fenekig tejfel mar az elet???ugye,ugye...
tudod,ha mindenki szembejon az autopalyan,akkor lehet benned van a hiba,megha ezt soha nem is fogod beismerni...
Szerintem is félnek a barátaid, ilyen beszédet, viselkedést senkitől nem szabadna eltűrni, ráadásul nem régóta került be a társaságba, ha már most nem utasítják rendre, később sem fogják, és egyre inkább el fogja engedni magát.
Barátnőd pedig a saját bőrén fogja megtapasztalni, hogy miért nem kell összeállni egy agresszív kisebbségivel. Szerintem egy beszélgetést megér vele a dolog, de ha nem fogja fel, hogy jót akarsz neki, akkor hanyagold.
A társaság többi tagjáról pedig megvan a véleményem.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!