Sokszor nagyon türelmetlen vagyok anyukámmal (60 éves), mert "hülyeségeket kérdez", kíváncsiskodik és ha nem vagyok épp a legjobb kedvemben, akkor ez nagyon fel tud idegesíteni. Tudom, hogy ez nem szép dolog. Mit tehetnék?
Mutass több türelmet felé!!! Én anyukám 51 éves, egyszerű munkás ember volt életében és néha olyanokat tud mondani, illetve olyan dolgokat nem tud, h a fülem kettéáll. Ettől független az anyukám, elfogadom és így szeretem. Ennyi.
Mindig meghallgatom bármit mond/kérdez, maximum elszámolok tízig mielőtt válaszolnék.
29/F
, lehet számodra hülyeség, de számára nem az, gondold azt, hogy te is voltál apró gyermek apró pici "hülye" kérdéseiddel, és a felnőtteknek türelemmel kellett válaszolni neked a sok sok miért miért kérdésedre, most gyermekként a felnőtt felé szintén úgyanezt a toleranciát kellene gyakorolni....
ha pedig nem vagy a legjobb kedvedben akkor vonulj el és ne vezesd le rajta a türelmetlenségedet..havi holdciklusokat kell figyelni telehold fázisban a nők 99 % hormonváltozáson megy keresztül, igy kb egy hétig ha lehet kerüljétek a konfliktus a körülöttetek élőkkel, ha vitát észleltek ne menjetek bele, hanem vonuljatok félre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!