Mit írjak? Szeretnék egy szép karácsonyi sms-t írni a legjobb barátnőmnek, de apukája kórházban van és azt mondják, nem sok van neki hátra, így nem tudom, hogy milyen lenne a megfelelő.
Leszállt egy angyalka azt súgta nékem
Gondolj most azokra kik szeretnek téged.
Eszembe jutottál te és a családod
Ezúton kívánok Boldog Karácsonyt!
:)
Köszönöm szépen! :)
Lehet, hogy a boldogat átírom békésre.
Épp most küldtem el a legjobb barátnőimnek :)
Mikor együtt vannak a családok,
eszembe jutnak a barátok!
Miközben bejglit zabálok,
sokat gondolok rátok!
És a végére lehet, hogy Boldog Karácsonyt, de mivel ezt te nem szeretnéd, nem kell oda :)
•Kiskarácsony, nagykarácsony, szeretetem terád szálljon, a boldogság rád találjon, bú, szenvedés köddé váljon, tiszta szívből azt kívánom: legyen boldog a barátom.
De én mindig úgy vagyok vele, hogy vmi személyeset irok inkább ilyenkor nem vmi felszines, körüzenetes sms-t,annak sokkal jobban szoktak örülni.
Miért nem irsz pl vmi ilyesmit, hogy
Azért irok mert szerettem volna a szeretet napján elmodani,hogy mindenél jobban szeretlek,mindig melletted leszek és gondolok rád.Kitartást és békés karácsonyt kivánok a legjobb barátnőmnek!
Vmi ilyesmit.Szerintem ez sokkal szivhezszólobb a legjobb barátnőtől,egy ilyen nehéz helyzetbe,mint egy angyalkás,karácsonyfás verses üzenet.
Szeretem ha eljön ez az ünnep
Közeleg az új év
Kicsordulnak az örömkönnyek
Mindenki boldog,légy te is az
Így kívánok ,neked békés karácsonyokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!