Melyik a legjobb skandinávszőke hajfesték? Ami tényleg szép fehéres, és nem sárga és szürke. Hosszú haj hétköznapi viseletéhez milyen ötlet van?
1.
Az alapszínem sötét szőke. 5 éve festve van, de inkább olyan hamvas, szürkés, mint skandináv szőke. Fodrászkellékesbe veszek mindig festéket, de ott sem kapok jó tanácsot. Volt már festve Igora-val (ezt már nem lehet kapni), Yansey-el, Indola-val, most Koleston-nal. Ezekhez oxy-t is használok. Fodrász szokta festeni mindig.
2.
Derékig érő hajat, hogy lehet hordani a hétköznapokban? Valami jó kis konyt... pl.
Elég szépek a hajak, talán el is tudom készíteni! :-))
Köszönöm szépen! :-))
A Garnier-es hajfesték szerintem nem a legjobb, mert amit bárhol meglehet venni otthoni használatra kevés ammóniát tartalmaznak. Legelsőnek volt Garnaierrel festve. Szép skandináv szőkét akartam (dobozon is az volt) és narancssárga lett tőle a hajam. :-)))) Mondjuk a sötétszőke alapszínnél nem volt csoda.
Azóta mindig fodrászkellékesnél veszem. A legjobb az Igora-nak a skandináv vagy ultra szőke (nevét már tudom pontosan) volt, de sajna már nem lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!