Mit mondjak a szüleimnek?
16 éves fiú vagyok és van egy nővérem, aki Brüsszelben él és már 2 éve nem láttam. Anyukám és a nővérem nagyon csúnyán összevesztek, és ezért anyukám nem is engedi, hogy találkozzak a testvéremmel, pedig nekem semmit nem ártott. Nagyon hiányzik már és kitaláltam, hogy meglátogatom, de nem tudom, hogy mit mondja itthon, hogy hová mentem, mert 6-kor indul a repülő és ugye már 4-kor a repülőtéren kell lenni...és az kicsit furcsa, hogy már hajnali 4-kor nem vagyok otthon... csak egy villámlátogatás lenne reggel mennék, este jönnék...
Ti mit mondanátok, hová mentek?
Tudtommal kiskorúként fel sem engednek a repülőgépre szülői felügyelet / engedély nélkül. [Javítsatok ki, ha tévedek]
Nővéred tud egyáltalán erről? Miért nem jön el ő hozzád? Honnan szerzel pénzt az utazásra? Miért nem beszéled meg anyuddal, hogy te szeretnéd látni?
Kifogást elég nehéz találni arra, hogy hova mész... Max. valami olyasmit mondhatsz, hogy 1 napos "tábor" az osztállyal.
Igen, simán lehet 7ezer oda-vissza fapadoson. Meg mostanában elég gyakran hirdetnek ilyen egy napos oda-vissza olcsó jegyeket. Testvérem is úgy utazott el múlthéten.
Szerintem mondd meg nyugodtan otthon, hogy megvetted a jegyet, kimész 1 napra. Attól még, mert ők nincsenek jóban, még találkozhatsz vele. Jobb, ha elmondod nekik, mintha utólag derül ki. Kérd meg őket, hogy vigyenek ki, mert ha nem visznek, akkor egyedül fogsz kimenni. Remélem azért a nővérednek szóltál, hogy mész.
Köszi a tippeket!:D az, hogy konkrétan megmondom, az biztos nem jó, mert az 10000000%, hogy nem engednék....:( az osztálytalálkozó meg a suliban minden nap találkozom az osztálytársaimmal...
elmegyünk ide-oda.....hajnali 4-kor??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!