Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak a szüleimnek?

Mit mondjak a szüleimnek?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok és van egy nővérem, aki Brüsszelben él és már 2 éve nem láttam. Anyukám és a nővérem nagyon csúnyán összevesztek, és ezért anyukám nem is engedi, hogy találkozzak a testvéremmel, pedig nekem semmit nem ártott. Nagyon hiányzik már és kitaláltam, hogy meglátogatom, de nem tudom, hogy mit mondja itthon, hogy hová mentem, mert 6-kor indul a repülő és ugye már 4-kor a repülőtéren kell lenni...és az kicsit furcsa, hogy már hajnali 4-kor nem vagyok otthon... csak egy villámlátogatás lenne reggel mennék, este jönnék...

Ti mit mondanátok, hová mentek?

2012. aug. 26. 16:47
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Ja, és az iskolás, havernál alvós sztori nem jó, mert azt le tudják csekkolni:(
2012. aug. 26. 16:49
 2/19 anonim ***** válasza:
70%

Tudtommal kiskorúként fel sem engednek a repülőgépre szülői felügyelet / engedély nélkül. [Javítsatok ki, ha tévedek]

Nővéred tud egyáltalán erről? Miért nem jön el ő hozzád? Honnan szerzel pénzt az utazásra? Miért nem beszéled meg anyuddal, hogy te szeretnéd látni?

Kifogást elég nehéz találni arra, hogy hova mész... Max. valami olyasmit mondhatsz, hogy 1 napos "tábor" az osztállyal.

2012. aug. 26. 16:53
 3/19 A kérdező kommentje:
Repültem már egyedül 13 évesen is....felengednek...7000 Ft a repülőjegy oda-vissza....a zsebpénzemből kijön...A nővérem nem jön, azt mondta, soha többé nem jön Mo.-ra. A sulis nem ok, mert inden szülőin-fogadóórán ott van......
2012. aug. 26. 16:59
 4/19 anonim ***** válasza:
64%
Nem is hivatalos táborra gondoltam. Anno elég sokszor csináltunk olyat, hogy lementünk 1 napra valami osztálytársamhoz és másnap visszajöttünk.
2012. aug. 26. 17:00
 5/19 anonim ***** válasza:
62%
Osztály találkozó? Mi minden nyáron tartunk mert ilyenkor már nagyon hiányzunk egymásnak! Max. mondod, hogy elmentek ideoda.
2012. aug. 26. 17:08
 6/19 anonim ***** válasza:
mond meg anyukádnak kerek-perec hogy a nővéredet te szereted nem vagytok rosszba hiányzik neked és szeretnéd látni. ez jobb mint füllenteni és ha lebuksz akkor el is leszel tiltva tőle de ténylegesen!
2012. aug. 26. 17:12
 7/19 anonim ***** válasza:
7000ft odavissza?
2012. aug. 26. 17:13
 8/19 anonim ***** válasza:

Igen, simán lehet 7ezer oda-vissza fapadoson. Meg mostanában elég gyakran hirdetnek ilyen egy napos oda-vissza olcsó jegyeket. Testvérem is úgy utazott el múlthéten.

Szerintem mondd meg nyugodtan otthon, hogy megvetted a jegyet, kimész 1 napra. Attól még, mert ők nincsenek jóban, még találkozhatsz vele. Jobb, ha elmondod nekik, mintha utólag derül ki. Kérd meg őket, hogy vigyenek ki, mert ha nem visznek, akkor egyedül fogsz kimenni. Remélem azért a nővérednek szóltál, hogy mész.

2012. aug. 26. 17:22
 9/19 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket!:D az, hogy konkrétan megmondom, az biztos nem jó, mert az 10000000%, hogy nem engednék....:( az osztálytalálkozó meg a suliban minden nap találkozom az osztálytársaimmal...

elmegyünk ide-oda.....hajnali 4-kor??

2012. aug. 26. 17:28
 10/19 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nem tudsz mit tenni, akkor az is megoldás lehet, hogy előző este kimész a reptérre, és ott éjszakázol. Biztos a nem a legjobb, de legalább nincs veszekedés, meg egyszer ki lehet bírni, hogy kényelmetlen az alvás, vagy esetleg nem alszol. Az nem lehetséges, hogy hajnalban kiszöksz szép csendben? Persze előző nap szólnál, hogy másnap elmész valahová, és akkor talán nem keresnek reggel.
2012. aug. 26. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!