Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak a szüleimnek?

Mit mondjak a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Délután egy kicsit összevesztem az egyik haverommal és van 2 karmolás az arcomon. Kicsit mély. Még nem látták de nem is akarom hogy megtudják a mai dolgot. Azért mert nem szeretik ha azzal a gyerekkel vagyok, egyszer el is tiltottak tőle de amúgy szinte minden nap találkozunk. Mit mondjak?

16/F

2012. ápr. 5. 22:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Marha jó haverod ha karmol...legalább ő is srác?XD mond azt,hogy lekarmoltad maga, vagy egy macska volt vagy esetleg az igazat,hogy összevesztetek. Amúgy min?
2012. ápr. 5. 22:17
 2/10 anonim ***** válasza:
hogy megkarmolt egy ág mikor hazafele jöttél. Megkarmolt valami mikor lehajoltál stb. Ami hihető és nem feltűnő. Vagy egyszerűen azt hogy nem emlékszel hogy történt csak utána fájt és onnan vetted észre. Ezt a haverod pedig szerintem kerüld. Ha jobban összevesztek nem kikarmol hanem leszúr vagy mi? Bocsi, csak nehogy már egy szóváltásért kikaparja a szemed.. :/
2012. ápr. 5. 22:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Ütésnek indult csak nem jött össze amúgy fiú. Az igazat nem akarom mert nem tudják hogy vele is ki szoktam menni. Egy hülyeségen vesztünk össze :)
2012. ápr. 5. 22:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát, most hirtelen egy csomó hazugságtipp eszembe jutott... de mi lenne, ha őszinte lennél?

Mondjuk: "Tudom, hogy nem szeretitek ezt a srácot, elfogadom a véleményetek, és próbálom is tartani magam ahhoz, amit kértetek, de most mégis találkoztam vele, és összekaptunk. Sajnos ez lett az eredménye, amit az arcomon láttok. Ami azt jelenti, hogy lehet nektek van igazatok. Ettől függetlenül számít nekem a barátsága, ha mást nem, legalább negatív példával szolgál számomra."

Vagy valami ilyesmi.

Ha tényleg nagyon gáz, akkor meséld el a sztorit, csak cseréld ki a nevét egy másik srác nevére.

De lassan felnőtt vagy már... ami azzal jár, hogy vállalnod kell a tetteidért a felelősséget és a következményeket...

2012. ápr. 5. 22:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Anyádnak nincs otthon sminkkészlete?Én 1x alapozóval vagy mivel tüntettem el egy monoklit , talán a karmolásodra is lesz.
2012. ápr. 5. 22:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha holnap a szüleid meglátják, mond hogy biztos éjjel te karmoltad meg magad...Előfordul az ilyen.
2012. ápr. 5. 22:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Na mit mondtál végül?
2012. ápr. 6. 01:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Amit a 6-os írt. Nem tudom hogy elhitték-e :)
2012. ápr. 12. 16:02
 9/10 anonim válasza:
0%
a hüly*e kurv*ja
2012. ápr. 14. 23:54
 10/10 A kérdező kommentje:
milyen qva?
2012. ápr. 15. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!