Mit mondjak a szüleimnek?
Délután egy kicsit összevesztem az egyik haverommal és van 2 karmolás az arcomon. Kicsit mély. Még nem látták de nem is akarom hogy megtudják a mai dolgot. Azért mert nem szeretik ha azzal a gyerekkel vagyok, egyszer el is tiltottak tőle de amúgy szinte minden nap találkozunk. Mit mondjak?
16/F
Hát, most hirtelen egy csomó hazugságtipp eszembe jutott... de mi lenne, ha őszinte lennél?
Mondjuk: "Tudom, hogy nem szeretitek ezt a srácot, elfogadom a véleményetek, és próbálom is tartani magam ahhoz, amit kértetek, de most mégis találkoztam vele, és összekaptunk. Sajnos ez lett az eredménye, amit az arcomon láttok. Ami azt jelenti, hogy lehet nektek van igazatok. Ettől függetlenül számít nekem a barátsága, ha mást nem, legalább negatív példával szolgál számomra."
Vagy valami ilyesmi.
Ha tényleg nagyon gáz, akkor meséld el a sztorit, csak cseréld ki a nevét egy másik srác nevére.
De lassan felnőtt vagy már... ami azzal jár, hogy vállalnod kell a tetteidért a felelősséget és a következményeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!