Mit mondjak a szüleimnek?
16 éves fiú vagyok és van egy nővérem, aki Brüsszelben él és már 2 éve nem láttam. Anyukám és a nővérem nagyon csúnyán összevesztek, és ezért anyukám nem is engedi, hogy találkozzak a testvéremmel, pedig nekem semmit nem ártott. Nagyon hiányzik már és kitaláltam, hogy meglátogatom, de nem tudom, hogy mit mondja itthon, hogy hová mentem, mert 6-kor indul a repülő és ugye már 4-kor a repülőtéren kell lenni...és az kicsit furcsa, hogy már hajnali 4-kor nem vagyok otthon... csak egy villámlátogatás lenne reggel mennék, este jönnék...
Ti mit mondanátok, hová mentek?
őszintén megmondom, hogy szerintem lebukás nélkül nem tudod ezt megcsinálni...lehet hogy eltudnál menni a nővéredhez, de ez kiderülni így vagy úgy... és szerintem ha ilyen szigorú az anyukád jó kis büntetést fog adni...
azért gondolod át még egyszer :(
sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!