Annyira idegesít, hogy mindenki hülyének titulál. Hogy mutassam meg a szüleimnek, hogy nem vagyok olyan idióta, mint amilyennek ők hisznek?
A szüleim (legfőkébb anyám) szeretnek azok poénkodni, hogy én milyen fogyatékos, hülye, idióta, gyengeelméjű, stb. vagyok. Pl. azért, mert matekból 3-as vagyok. Csak azt már nem tudják, hogy a matek tanárunk egy hülye liba, aki még osztályozni se tud. Azt csinálja dolgozatírásnál, hogy mond 5 feladatot, és ha egy pici hiba van benne, mondjuk 4 helyett azt értem, hogy 7 és ez alapján csinálom meg a számolást is, nem ad az egész feladatra pontot, és 1 jegyet le is von az egészből. Volt már olyan is, hogy fizikából (mert ő a fizika tanárunk is) írtunk és összesen annyi hibám volt, hogy nem tudtam az adott dolog jelét meg a következő feladatban lévő dolog mértékegységét és erre 3 alát adott. És a poén, hogy látszott, ahol odaírta a jegyet, hogy először 4-est írt rá, aztán olyan kedve volt, hogy átjavította 3,-ra.
És a lényeg, hogy a szüleim ezek miatt hiszik azt, hogy hülye vagyok. És nem csak ők, hanem pl. osztálytársaim is.
Ugyanis régebben ilyen 3-as tanuló voltam kb., viszont azóta elkezdtem jobban tanulni és mostmár pl. irodalomból is én vagyok a legjobb. És mégis a beszélgetésekből kiderül, hogy ők még mindig azt hiszik, hogy én soha nem tanulok, amikor jobb jegyeim vannak, mint nekik.
És annyira bénának érzem magam, amikor órákon át, van, hogy este 11-ig tanulok, erre mit kapok cserébe? Azt, hogy milyen hülye és lusta vagyok.
Mit csináljak?
"Hát mondjuk engem elég nehéz átverni, szóval :D"
Magasról lesz rossz esni...
Részvétem :/
Amúgy még hogy én vagyok a hülye...voltunk matekszakkörön barátnőmmel és ott a tanár normálisan elmagyarázott mindent, nem csoda, hogy megértettük. A suliban a matektanárunk meg annyit csinál egész órán, hogy elolvastatja velünk a példákat, amit nem is értünk, utána feladja a fél tk-t házinak -.- És még csodálkozik, hogy ezek után az osztálynak 3-as matekból az átlaga...talán el kellene magyarázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!