Mit mondjak a szüleimnek?
Hétfőn volt szülői de nem szóltam anyámnak és ofő nagyon kiakadt rám és fel akarta hívni de véletlenül rossz számot adtam meg neki ezért írt egy levelet ami tegnap ért ide de eltüntettem. Ma rákérdezett hogy anyám megkapta-e a levelet és azt mondtam h nem tudom. De olyanokat írt bele amik nem is teljesen igazak. Olyanokat írt hogy alszok órán, visszapofázok, szemtelen vagyok meg nem tanulok, lógok, kések óráról, cigizek és tiszteletlen vagyok és ha ez nem változik akkor kiraknak. Ezek nem pont igy vannak de mind1. Tavaly megbuktatott angolból és alapból utál de arra nem számitott hogy az ő osztályába fogok járni :) azt mondta hogy mindenképpen szóljak anyámnak hogy holnap menjen be. Még nem szóltam neki. Most gyorsan aludjak el mielőtt hazajön vagy mit csináljak? Nem akarom hogy találkozzanak mert abból baj lesz.
16/F
Inkább most szólj. Menny el azért kevesebb mint két hét alatt csak nem csináltál ennyi hülyeséget.
Jelentkezz át egy másik suliba.
már csak 16 év a tankötelezettség..
és kedves kérdező, te meg egy űberidióta vagy, és sajnálom anyádat, bár valszeg az ő nevelés miatt lettél ilyen f.szfej.
Nőj fel, és vállald a felelősséget a tetteidért.
"Hétfőn volt szülői de nem szóltam anyámnak és ofő nagyon kiakadt rám és fel akarta hívni de véletlenül rossz számot adtam meg neki ezért írt egy levelet ami tegnap ért ide de eltüntettem"
LOL ez tetszik :D Sz*rd le azt a hülye tanárt,ha annyira látni akarja anyádat akkor menjen el hozzátok :D Csak így tovább :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!