Hogy lehetnek olyan vakok, naivak a szüleim, hogy hisznek abban, hogy sikeres leszek?
Tudom, ez a szülők "dolga" de mégis, miért menekülnek önámításba és önbecsapásba?
Reménytelen az életem, de ők mégis azt gondolják okos, tehetséges, ügyes vagyok és bíznak a jövőbeli sikeremben...
Miért ilyenek? Miért hordanak szemellenzőt?
23 F
"Munkahelyi sikerek???
Ez megint öngól... közmunkában dolgozom, irodai melóban,havi 60-ért. Egy olyan munkakörben, amit a legkreténebb egyén is eltudna látni."
Én Tescoban vagyok diák árufeltöltő, havi 30-40 ezerért (jó hónapokban 50, rosszabbakban csak 20). DE imádom csinálni, a kollégáim, főnökeim elismerik amit csinálok, elégedettek a munkával és megkapom az elismerést. plusz én is érzem hogy ér valamit amit teszek és van értelme, mégha sokak szerint bármilyen idióta tud "polcot pakolni" akkor is. Aki nem csinálja, nem tudja milyen. Szóval a fenti érvelésed nem jelenti azt, hogy nem lehet benne sikered, csak azért mert keveset keresel és bárki meg tudná csinálni helyetted.
Akkor ezt úgy hívják önbecsapás, illetve önámítás. Gratulálok hozzá.
És ez esetben én is baromi ügyes vagyok csak azért, mert tudok levegôt venni.
Ja és te diák vagy, nem releváns a példád.
Nekem rossz. Nem csinálok semmit, hogy jobb legyen, mert nekem rossz. Ezért nekem rossz. Gratulálok: logikád éles, tisztánlátásod kiváló.
Haragszol anyuékra, ezért meg se próbálsz semmit, a végén még netán sikerülne és igazuk lesz az ősöknek. Benne vagy a lekvárban.
#33: Hagyd. A kérdező szerint mindenki aki boldog anélkül, hogy 5 diplomája és kacsalábon forgó vára lenne, és ő lenne a világon a leghíresebb, és persze mindezt már 13 évesen elérte, saját erőből, az mind csak becsapja magát és valójában sz*rt sem ér az élete.
Egyeseket kötelezni kellene, hogy orvoshoz járjanak, és kikezeljék belőle a hülyeséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!