Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek olyan vakok,...

Hogy lehetnek olyan vakok, naivak a szüleim, hogy hisznek abban, hogy sikeres leszek?

Figyelt kérdés

Tudom, ez a szülők "dolga" de mégis, miért menekülnek önámításba és önbecsapásba?

Reménytelen az életem, de ők mégis azt gondolják okos, tehetséges, ügyes vagyok és bíznak a jövőbeli sikeremben...

Miért ilyenek? Miért hordanak szemellenzőt?

23 F

2012. okt. 17. 16:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/117 anonim ***** válasza:
Király. De én legalább hiszek magamban.
2012. okt. 21. 17:48
 32/117 A kérdező kommentje:
Az tök jó. Én viszont nem fogom becsapni magam.
2012. okt. 21. 17:54
 33/117 anonim ***** válasza:
100%

"Munkahelyi sikerek???

Ez megint öngól... közmunkában dolgozom, irodai melóban,havi 60-ért. Egy olyan munkakörben, amit a legkreténebb egyén is eltudna látni."

Én Tescoban vagyok diák árufeltöltő, havi 30-40 ezerért (jó hónapokban 50, rosszabbakban csak 20). DE imádom csinálni, a kollégáim, főnökeim elismerik amit csinálok, elégedettek a munkával és megkapom az elismerést. plusz én is érzem hogy ér valamit amit teszek és van értelme, mégha sokak szerint bármilyen idióta tud "polcot pakolni" akkor is. Aki nem csinálja, nem tudja milyen. Szóval a fenti érvelésed nem jelenti azt, hogy nem lehet benne sikered, csak azért mert keveset keresel és bárki meg tudná csinálni helyetted.

2012. okt. 26. 23:31
 34/117 A kérdező kommentje:

Akkor ezt úgy hívják önbecsapás, illetve önámítás. Gratulálok hozzá.

És ez esetben én is baromi ügyes vagyok csak azért, mert tudok levegôt venni.

Ja és te diák vagy, nem releváns a példád.

2012. okt. 27. 06:49
 35/117 anonim ***** válasza:
100%

Nekem rossz. Nem csinálok semmit, hogy jobb legyen, mert nekem rossz. Ezért nekem rossz. Gratulálok: logikád éles, tisztánlátásod kiváló.

Haragszol anyuékra, ezért meg se próbálsz semmit, a végén még netán sikerülne és igazuk lesz az ősöknek. Benne vagy a lekvárban.

2012. okt. 27. 11:26
 36/117 anonim ***** válasza:
100%

#33: Hagyd. A kérdező szerint mindenki aki boldog anélkül, hogy 5 diplomája és kacsalábon forgó vára lenne, és ő lenne a világon a leghíresebb, és persze mindezt már 13 évesen elérte, saját erőből, az mind csak becsapja magát és valójában sz*rt sem ér az élete.

Egyeseket kötelezni kellene, hogy orvoshoz járjanak, és kikezeljék belőle a hülyeséget!

2012. okt. 27. 12:40
 37/117 A kérdező kommentje:
Evidens, hogy a siker szubjektív. Nyilvánvaló, hogy egyeseknek 5 gyerek, míg másoknak egy 7-es BMW jelenti a boldogságot. Én nem is állítottam azt, hogy azok, akik függetlenednek az anyagiaktól, rossz úton járnak. Szimplán azt hangoztatom, hogy akármennyire szabadulna valaki a monetáris béklyóktól, egy bizonyos határon belül nem lehet. Egzistencia KELL, a pénz szükséges rossz. Ezért írtam azt, hogy strucc-politika belemagyarázni a pozitívumot egyértelműen vesztes helyzetekbe.
2012. okt. 27. 20:32
 38/117 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem kell a boldogsághoz. Semmi. Eldöntöd, hogy az leszel és kész. Persze, teheted függővé dolgoktól is. Gyerek, BMW, akármi. De minek? Nem jobb akkor már boldognak lenni, csak úgy, aztán örülni pluszban ha megvan a kocsi meg a gyerek? Dehogynem. Csak ugye akkor nem lenne miről siránkozni...
2012. okt. 27. 22:15
 39/117 A kérdező kommentje:
Ôszintén sajnálom, hogy képtelen vagyok egy állandóan vigyorgó és még a kutyaguminak is örülô növénnyé válni.
2012. okt. 27. 22:33
 40/117 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tudjuk, hogy te a szenvedésben lelsz örömet. Hát akkor élvezd csak.
2012. okt. 27. 22:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!