Hogy lehetnek olyan vakok, naivak a szüleim, hogy hisznek abban, hogy sikeres leszek?
Tudom, ez a szülők "dolga" de mégis, miért menekülnek önámításba és önbecsapásba?
Reménytelen az életem, de ők mégis azt gondolják okos, tehetséges, ügyes vagyok és bíznak a jövőbeli sikeremben...
Miért ilyenek? Miért hordanak szemellenzőt?
23 F
Az jobb lenne, ha terrorizálnának, és elmondanák neked minden nap, hogy mennyire semmire kellő alak vagy?
Valaki még bízik a tehetségedben, bízz te is magadban!És légy kitartó abban, amit elkezdesz.
Nincs piacképes végzettségem, nem vagyok tehetséges semmiben, nem szeretek ismerkedni emberekkel, nem lesz értékelhető kapcsolataom egy nővel sem (kizárlag prostikkal), új sulit meg nem tudok elkezdeni a pontjaim (alacsonysága) miatt.
Mi a megoldás Dr. Bubó?
Menjél el dolgozni és találd meg azt amihez kedved lenne és tehetséged..a nőkkel egyet értek..én is csak a prostikat használom most.:D
Majd talán elmúlik neked is és nekem is ha megtaláltuk önmagunkat..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!