Hogy lehetnek olyan vakok, naivak a szüleim, hogy hisznek abban, hogy sikeres leszek?
Tudom, ez a szülők "dolga" de mégis, miért menekülnek önámításba és önbecsapásba?
Reménytelen az életem, de ők mégis azt gondolják okos, tehetséges, ügyes vagyok és bíznak a jövőbeli sikeremben...
Miért ilyenek? Miért hordanak szemellenzőt?
23 F
Valakinek itt súlyos önértékelési gondjai vannak.
1. Sürgősen keress fele egy pszichológust, és beszélgess el vele.
2. Örülj, hogy a szüleid bíznak benned. Mást le se sz*rnak. Te meg itt rinyálsz?
Sőt, biztosan nincs önértékelési gondom!
Csupán realista vagyok.
Van munkád! Ez a mai világban már korántsem reménytelen. 23 vagy, még képezheted is magad, ha akarod. A pontok nincsenek kőbe vésve, lehet hozzájuk szerezni. Úgy tűnik egészséges is vagy.
Ja hogy nem jön tálcán semmi? Ki mondta hogy úgy kell?
Aki becsapja magát az te vagy: úristen, lepergett az életem és nem csináltam semmit! Kezdj hozzá! Rajta!
mucika, tudod hányan vannak ezzel így? a másik tábor meg az, akit folyton lehúztak az ősei, aztán sikeresebbek mint bárki más.
néhol igenis gond, ha a szülők olyan dolgokat látnak a gyerekbe, ami nincs ott.
nekem is ez a bajom. egy szar senki vagyok, a munkám presztízse 0, annak ellenére h szeretem csinálni, és egyelőre sikeresnek érzem magam benne. de anyám nem tud kitenni a falra, és mutogatni, h mekkora fasza ember lett a lánya.
nélküle sehol sem lennék. vagy lehet, hogy pont a magasban, mert túl sok önbizalmat adott a túl kevés képességemhez.
Mert ők hisznek benned, de te nem hiszel magadban, ezért nem a szüleid a hülyék, hanem te megad vagy az!
a szemellenző rajtad van, hogy nem hiszed el magadról hogy sikeres lehetsz. A siker amúgy se pénzben mérhető csak, egy boldog család, egy unka amit szeretsz csinálni, és nem csak a pénz miatt végzed el, már a normális ember szemében sikernek titulálható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!