Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek olyan vakok,...

Hogy lehetnek olyan vakok, naivak a szüleim, hogy hisznek abban, hogy sikeres leszek?

Figyelt kérdés

Tudom, ez a szülők "dolga" de mégis, miért menekülnek önámításba és önbecsapásba?

Reménytelen az életem, de ők mégis azt gondolják okos, tehetséges, ügyes vagyok és bíznak a jövőbeli sikeremben...

Miért ilyenek? Miért hordanak szemellenzőt?

23 F

2012. okt. 17. 16:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/117 A kérdező kommentje:
Dolgozom.
2012. okt. 17. 17:19
 12/117 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, az enyémek azon vannak, hogy mindenáron belémbeszéljék, hogy hülye vagyok és sose lesz belőlem semmi.
2012. okt. 17. 17:37
 13/117 anonim ***** válasza:
100%

Valakinek itt súlyos önértékelési gondjai vannak.

1. Sürgősen keress fele egy pszichológust, és beszélgess el vele.

2. Örülj, hogy a szüleid bíznak benned. Mást le se sz*rnak. Te meg itt rinyálsz?

2012. okt. 17. 18:24
 14/117 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem biztos, hogy önértékelési problémái vannak.
2012. okt. 17. 18:29
 15/117 A kérdező kommentje:

Sőt, biztosan nincs önértékelési gondom!

Csupán realista vagyok.

2012. okt. 17. 20:45
 16/117 anonim ***** válasza:
100%

Van munkád! Ez a mai világban már korántsem reménytelen. 23 vagy, még képezheted is magad, ha akarod. A pontok nincsenek kőbe vésve, lehet hozzájuk szerezni. Úgy tűnik egészséges is vagy.

Ja hogy nem jön tálcán semmi? Ki mondta hogy úgy kell?

Aki becsapja magát az te vagy: úristen, lepergett az életem és nem csináltam semmit! Kezdj hozzá! Rajta!

2012. okt. 17. 21:59
 17/117 anonim ***** válasza:

mucika, tudod hányan vannak ezzel így? a másik tábor meg az, akit folyton lehúztak az ősei, aztán sikeresebbek mint bárki más.

néhol igenis gond, ha a szülők olyan dolgokat látnak a gyerekbe, ami nincs ott.

nekem is ez a bajom. egy szar senki vagyok, a munkám presztízse 0, annak ellenére h szeretem csinálni, és egyelőre sikeresnek érzem magam benne. de anyám nem tud kitenni a falra, és mutogatni, h mekkora fasza ember lett a lánya.

nélküle sehol sem lennék. vagy lehet, hogy pont a magasban, mert túl sok önbizalmat adott a túl kevés képességemhez.

2012. okt. 17. 22:18
 18/117 anonim ***** válasza:
63%

Mert ők hisznek benned, de te nem hiszel magadban, ezért nem a szüleid a hülyék, hanem te megad vagy az!

a szemellenző rajtad van, hogy nem hiszed el magadról hogy sikeres lehetsz. A siker amúgy se pénzben mérhető csak, egy boldog család, egy unka amit szeretsz csinálni, és nem csak a pénz miatt végzed el, már a normális ember szemében sikernek titulálható.

2012. okt. 18. 12:21
 19/117 anonim ***** válasza:
100%
na, akkor én melléd állok. Hü.lye vagy és nyomorék. Most jobb?
2012. okt. 18. 13:34
 20/117 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen jobb, de ôszintébb.
2012. okt. 18. 18:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!