Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azon szülők véleményét kérdezn...

Azon szülők véleményét kérdezném akik nem hisznek az ezotériában, megtennéd ezt a gyerekedért?

Figyelt kérdés
Ha a gyereketek, akivel folyamatos a konfliktus, azt kérné a születésnapjára hogy menj el egy tisztánlátó reikishez, amiben persze te nem hiszel, azért hogy javuljon a kapcsolatotok, megtennéd? olyan dolgokkal kellene szembenézned amikkel nem akarsz, régi gyerekkori sérelmek stb, elég mélyre kellene ásnod,ahol nem tudhatod mit fogsz találni... vállalnád a gyerek kérését?
2012. okt. 16. 21:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
78%
Rábeszélném, hogy inkább családterápiára menjünk.
2012. okt. 16. 21:32
 2/23 anonim ***** válasza:
34%
Megtenném,főleg hogy nekem is segített egy-két dologban egy ilyen reikis.
2012. okt. 16. 21:34
 3/23 anonim ***** válasza:
75%
Én nem hiszek az ilyenbe, és ha a lányom ilyen ökörséggel állna elém akkor a következőt mondanám neki. Ha annyira akar másoknak a problémákról beszélni, hogy javuljon a helyzet akkor menjünk el egy családsegítőhöz, vagy pszichológushoz. Inkább ide fizetek, de nem fizetek sarlatánoknak.
 4/23 anonim ***** válasza:
49%
nem
 5/23 anonim ***** válasza:
28%
2. vagyok. Amint írtam, SEGÍTETT. Nem elpocsékolt pénz volt. Mért kell rögtön lepontozni? Nem kell egyetértenünk, de attól még a válasz lehet hasznos, nem?
2012. okt. 16. 21:38
 6/23 anonim ***** válasza:
77%

ma 21:38

Én úgy látom hogy nem vagy lepontozva, sőt fel vagy pontozva. Engem viszont jól lepontoztak..

(3-as vagyok)

2012. okt. 16. 21:40
 7/23 anonim ***** válasza:
22%
2 perccel ezelőtt az enyém volt a legalacsonyabb.Mindegy végülis,mert a véleményem meg a tények ugyanazok maradnak, csak értelmetlennek találom a dolgot.
2012. okt. 16. 21:42
 8/23 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Megmagyaráznám neki, hogy ez csak csalás. Ha valaki hisz benne, annak csak azért segített, mert a hit sokat számít.
2012. okt. 16. 21:43
 9/23 anonim ***** válasza:
87%
Ha a gyermekemnek ez fontos, és azért kérné, hogy jó legyen a kapcsolatunk, akkor bármennyire is távol áll tőlem megtenném. Nem nagy áldozat azért, akit igazán szeretsz.
2012. okt. 16. 21:53
 10/23 anonim ***** válasza:
51%

most oszinten kit erdekelnek a hulye pontok? legtobben ugyis tetszik-nem tetszik alapon pontoznak nem aszerint hogy melyik hasznos.

a kerdeshez: nem mennek el semmilyen sarlatanhoz ha folyamatos a konfliktus inkabb mennek pszichologushoz. nem hokuszpokusz kell ide hanem fel kell ismerni honnan gyokerezik a problema es milyen lepeseket kell tenni ahhoz hogy megoldjuk. a lanyodnak meg valoszinu nincs ehhez bolcsessege ugyhogy nyilvan haragudni fog rad amiatt ha nem mesz. jo ha objektiven akarom nezni es csak a ti kettotok kapcsolatat tartanam szem elott akkor annak az segitene legjobban ha elmesz oda, de megmondanam hogy cserebe jojjon el pszichologushoz es ezzel parhuzamosan lebeszelnem a masikrol.

viszont en magam nem mennek el mivel en kereszteny vagyok es a ketto kizarja egymast.

2012. okt. 16. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!