Azon szülők véleményét kérdezném akik nem hisznek az ezotériában, megtennéd ezt a gyerekedért?
Nem tenném meg, mert minden ilyen jós meg tisztánlátó meg Gyurcsók doktor csaló. Hazug emberbe én nem tömöm a pénzem.
Mindazonáltal nagyra értékelném, hogy a gyerek javítani akar a kapcsolatunkon, és ezért igyekeznék én is megtenni mindent (a jó viszonyért) de a józan ész keretein belül. Legközelebb majd egy afrikai törzsfőnökhöz menne a problémáival (és a pénzével)? Semmi értelme. Inkább beszélgetnék. Sokat.
ezt neked kell érezni...de ha az én gyerekem kérné,mert ő ebben hisz,és ettől javulhat a kapcsolatunk (már csak azért is,mert megtettem érte ezt),akkor én azonnal rohannék.
...és ha már ez a tisztánlátó egyetlen ponton tud javítani az életemen,akkor már megérte.
A kérdésből én úgy gondolom te vagy a gyerek és folyamatos a konfliktus otthon.
El kell keserítselek, nem fogja megtenni. Miért? Mert nem ismeribe, nem hiszi, nem gondoja, hogy vele bármi baj van. Ha sejti is, nem fogja bevallani, főleg nem akkor, ha a gyerek próbál rávilágítani, hogy hékás drága szülőm, ez és ez a gond van veled és majd ez és ez megoldja. úgy lesz vele, hogy "na nem ár, majd pont a gyerek megmondja, honnan tudná? Hagyjuk már, mekkora hülyeség, foglalkozz inkább azzal, hogy te rendesen viselkedjél, ne rólam gyártsál elméleteket!"
Én annak idején saját magamat akartam pszichológushoz vitetni, anyám annyit mondott, hogy rám egy verés férne inkább az megoldaná a "hisztimet", nem a pszichológus. Még azt sem ismerte el, hogy nekem vannak gondjaim talán épp miatta, nem hogy azt, hogy ő maga nem tökéletes.
nem vagyok szülő, de ha az lennék se mennék el!
Ha a gyerek azt kéri hogy 20 milláért vetesd le az átkot a családodról egy cigány jósnővel számla és papír nélkül, te levetetnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!