Mit tennél, ha a párod lépten-nyomon szidná, ócsárolná a szüleidet?
Figyelt kérdés
Ő meg van róla győződve, hogy igaza van, és trágár szavakat is használ. Te is meg vagy róla győződve, hogy nincs igaza, és többször szóltál már, hogy a dolog bántó.2012. okt. 11. 12:12
1/19 anonim válasza:
Tudom miről beszélsz, nálam is ez volt, de kikértem magamnak és elmondtam, ha valami nem tetszik, akkor nem vagyok rá kiváncsi, úgy ahogy ő sem énrám! Azóta hallgat.
Bebizonyítottam számtalanszor, hogy az enyéim ugranak ha baj van, az ővéi le se trotyizzák az életünket, ergó az enyéimnek tartozunk tisztelettel, nem nekik.
2/19 anonim válasza:
Megkérném, hogy ne tegye. Ha így gondolja, hát gondolja így, megváltoztatni a véleményét nem tudod, de akkor tartsa magába és ne rontsa a hangulatot a beszólásaival.
3/19 A kérdező kommentje:
Egyszer már borítottam a bilit és még a válást és megemlítettem, akkor pár hónapra csend lett, de most újra nagy a szája. Egészen meggyűlöltem emiatt. Undorodom attól, ahogy viselkedik.
2012. okt. 11. 12:25
4/19 anonim válasza:
Ha többszöri felszólításra sem hagyná abba, akkor szépen költözhetne az ő tökéletes családjához.
5/19 anonim válasza:
Mond meg a párodnak mossa ki a mocskos pofáját szappannal mielőtt a szüleidről beszél!
6/19 anonim válasza:
Első vagyok, nagyon tetszik az utolsó hozzászóló!
7/19 anonim válasza:
Amíg én nem bántom az ő szüleit, addig ő se vegye a szájára za én családomat. Lehet, hogy vannak dolgok amik nem tetszenek, de mindig kimondottan ügyelek rá, hogy normál hangnemben mondjam el a dolgokat.
8/19 anonim válasza:
Egy idő után már nem lenne a párom.
9/19 anonim válasza:
Ha nem képes abbahagyni kérésre, akkor egy idő múlva lelépnék.
Még akkor is rosszul esne, ha a szüleim rászolgáltak volna, hiszen nem az ő tiszte elítélni őket. De mivel szépen felneveltek, mindent megadtak nekem, és a mindenkor aktuális pasimat is szívesen, legalábbis normálisan fogadták, semmi jogalapja nem lenne.
10/19 anonim válasza:
Nem tűrném, hogy szidja azokat az embereket, akik felneveltek, etettek, ruháztak, iskoláztattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!