Azon szülők véleményét kérdezném akik nem hisznek az ezotériában, megtennéd ezt a gyerekedért?
hát, én írta, hogy gondolom te vagy a gyerek. Na ennyi idő után meg főleg nincs mit várni tőle. Én az én anyámnak csak egy könyvet adtam elolvsásra hogy hogyan javíthatnánk a kacsplatunkon, beleolvasott, és közölte, hogy na persze, azt képzeled, hogy majd az lesz, amit te akarsz??? El sem jutott a tudatáig miről szól, mert távolról sem erről, neki csak az jött le, hogy na nehogy má' az legyen, amit én jónak tartok, meg majd ő is jobban tudja.
Én 25 vagyok, házas, saját lakásos különélő, de ugyanez mint a tiéd, egy katasztrófa az egész, egyszerűen olyan beidegződései vannak, hogy azon sehogy sem tud túllépni, meg van róla győződve, hogy tökéletes, semmi hibát el nem ismer, annál jobban ordít, és hogy valakihez elmenni? Na még mit nem mekkora hülyeség.
Szia! A 17-es válaszoló vagyok...nem értem miért pontoztak le :( Mert én megtenném a gyerekemért?????????
Én megküzdöttem azért,hogy gyerekem lehessen,és számomra ő egy csoda,és mindig is az lesz! Sajnálom,hogy nagyon sok ember ezt nem így látja. Vannak határok persze,ami az ember életébe már nem fér bele,de én ezt a szituációt bevállalnám a gyerekemért....hol itt a gond??? Most pontozzak le én is mindenkit,aki nem olyan választ adott,mint én???... hát én ennél értelmesebbnek tartom magam! Szép napot mindenkinek!
Kérdező! ...szerintem,ha te nyitott vagy az ilyenekre,akkor célszerűbb lenne a saját életedet alakítani,és nem "benne ragadni" ,egy ilyen lehúzó kapcsolatban,helyzetben. Változtass te, a te életeden,mert itt szerintem a legfőbb szabály az,hogy nekünk kell változni,más életébe nem szólhatunk bele. Anyukádnak kell akarni a változást ...ha ő nem akarja,attól te még élhetsz boldog életet a családoddal,és te mutass példát a gyerekednek,hogy hogyan viselkedik egy felnőtt .
Sok szépet kívánok neked!
Egyet értek az előttem szólóval.
én ugyan nem rohannék olyanhoz, akiben vagy nem hiszek, hogy hatásos, vagy hiszek, hogy hatása van, de nem tudom, pozitív-e, vagy negatív, így nem kísérleteznék a saját és a gyermekem szellemén, lelkén,akármit is olvasott ki a kicsikém a heti női butító magazinból.
Inkább fordulnék ennél beválltabb, elfogadottabb, nem varázsolós, esetleg tudományosabb megoldáshoz, vagy csak lennék "szimplán emberibb" vele.
De ha felnőtt a kérdező, akkor ENGEDJE el ezt a fájdalmat, bocsásson meg az anyukának a rossz beidegződéseivel.
Ha nem tud megbocsátani neki, akkor keresgéljen MAGÁBAN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!