Hogy mondjam meg a lányomnak, hogy nem tudom vállalni a szalagavató báljának a költségét mert nincs rá pénzem?
Mi ez megorult a vilag?Mi a fenenek ilyen koltseges rongyrazas? tobb ruha etterem st dehat ez csak egy sima szallagavato mi lessz az egyetem utan??
En soha nem mennek bele ilyen dologba az tuti.Ahol mi elunk egy fillerbe sem kerulnek a sulis unnepsegek se a tanctanitas sot a suli allja az uditot es a kavet sutit minden rendezmenyen.Ruha??? a lanyom sima olcso rovid ruhaban ment semmi baliruha stb senkin nem volt nagy ruha es jot buliztak.
#32: De miért hagytátok, hogy ilyen elvetemült költségekbe verjenek titeket? Ne haragudj, de ha csak sopánkodsz, akkor azért én nem tudlak sajnálni...
A "nem férünk be a díszterembe" pedig rossz duma, tanárok részéről is. A mi iskolánknak nagyon kicsi díszterme volt. Tényleg alig fértek el benne még a táncoló párok is. De az volt, és kész, a tánctanár meg is oldotta: olyan koreográfiát csinált a bécsi- és angol keringősöknek, hogy egyszerre mindig csak a táncosok fele volt benn a teremben, csak a végén pár ütemnyit mindenki. Szerintem tökéletes volt. A másik: nézőszámot korlátozták. Végzősönként 4 ember mehetett be a díszterembe megnézni a táncot, többieknek volt kivetítő minden emelet aulájában. Meg volt oldva a dolog, és nem kellett iszonyat pénzeket fizetni teremért.
Én 2005-ben érettségiztem és bizony már akkor sem volt olcsó.
Terembérlés, tánctanár, plusz egyen kosztüm varratása, cipő, keringőruha bérlése.
Esetleg nem tudnál beszélni az osztályfőnökkel, vagy a többi szülővel? Hátha ki tudtok találni valamit, hogy azért mégse maradjon ki szegény a dologból.
L/25
Szerintem nincs itt olyan költség, ami megoldhatatlan lenne. A báli ruhát lehet kölcsönkérni is. Annak idején a szomszéd lány anyu estélyijében ment a szalagavató bálra, mert nem telt nekik újra. És nem is tudta senki, hogy az milyen ruha. Biztos van, aki tudna kölcsönadni egy rucit.
Fodrász, sminkes nem kötelező.
Nálunk ilyen közös vacsi meg ilyesmi nem volt. Ünneplős ruhája meg, amiben feltűzik a szalagot biztosan van, hiszen abba ment évnyitóra, érvázáróra. A tánc pedig nem kötelező.
Nem tudom elhinni hogy ilyen drága.
Nekem 10 éve volt a szalagavatóm de csak pár ezerbe került,ruhát varrattuk együtt ismerősnél,terembérlést a suli állta,magunkat sminkeltük,tánctanár pár ezer ft volt.utána is a szülök által sütött ételekből vendégeltünk.
48-astól az agyam eldobom!!
Ilyenek miatt drága egy szalagavató:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!