Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az nagyon gáz, ha a saját...

Az nagyon gáz, ha a saját húgom nem hívott meg a szalagavatójára?

Figyelt kérdés
Csodálkoztam is rajta, hogy miért nem árulta még el nekem az időpontját, amikor már több rokonomtól visszahallottam, de ma végre közölte velem, hogy mivel kevés jegy volt én már nem fértem bele a keretbe. Alapvetően még el is fogadnám a magyarázatot, de akkor is nagyon bánt a dolog.

2012. szept. 28. 19:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem gáz.
2012. szept. 28. 19:16
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
Ez elég gáz.Én elfordulnék tőle.Vagy nagyon nagy butaságra vall,vagy önzőségre,vagy nem bír téged.Vagy mindhárom.
2012. szept. 28. 19:17
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
Egyetértek a másodikkal. Legalább annyi telhetett volna a húgodtól, hogy a szemedbe mondja és nem másoktól tudod meg...
2012. szept. 28. 19:20
 4/17 anonim válasza:
92%

nálunk is kevés hely volt... és voltak ilyen problémák ..

de azért ez nem volt kedves tőle..

2012. szept. 28. 19:20
 5/17 anonim ***** válasza:
91%

nem fértél bele a keretbe?

jézusom hova jutott ez a világ ha már egy testvér sem fér bele a keretebe??????

húgod meg szégyellheti magát.

2012. szept. 28. 19:21
 6/17 anonim ***** válasza:
94%

Hát, ha mondjuk csak két jegy van, mint egyes ismerőseim diplomaosztójára, akkor a két szülő mellé már senki nem "fér" sajnos. :s

Ez szörnyű dolog, de erről nem a diákok tehetnek. :(

2012. szept. 28. 19:21
 7/17 anonim ***** válasza:
77%

Nekem amikor volt a szalagavatóm a családom alap volt hogy ott legyen. Anyám, apám, meg a két nagyapám, plusz a két testvérem, ha ezek megvoltak akkor unokahúgomat, meg persze a barátnőmet. Én rokonokat nem hívtam meg egyrészt minek? Másrészt nem vagyunk túl jó viszonyba kivéve az unokahúgomékkal aztán ennyi.

Ha engem a húgom nem hív meg ami csak jövőre e3sedékes akkor én megmondanám neki hogy jó akkor nem is mennék el, és érezze is a dolgot.

2012. szept. 28. 19:22
 8/17 anonim válasza:
89%

szerintem is gáz :S

esetleg úgy még meg lehetne oldani, hogy "öltöztetőként" menj el. Legalábbis amikor a mi sulinkba volt, vihettek úgy is pár embert magukkal.

2012. szept. 28. 19:23
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
Ez akkor nem lenne gáz,hogyha szólt volna előre,hogy nem tudsz menni.De így ez ciki.
2012. szept. 28. 19:35
 10/17 anonim ***** válasza:
91%
Érdekes. Én biztos megkérdezném, hogy miért döntött így, van-e valami problémája velem.
2012. szept. 28. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!