Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az nagyon gáz, ha a saját...

Az nagyon gáz, ha a saját húgom nem hívott meg a szalagavatójára?

Figyelt kérdés
Csodálkoztam is rajta, hogy miért nem árulta még el nekem az időpontját, amikor már több rokonomtól visszahallottam, de ma végre közölte velem, hogy mivel kevés jegy volt én már nem fértem bele a keretbe. Alapvetően még el is fogadnám a magyarázatot, de akkor is nagyon bánt a dolog.

2012. szept. 28. 19:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mindenki csak két embert hívhat meg.

Szóval a testvéreim nem fognak tudni jönni.

17/L

2012. szept. 28. 19:40
 12/17 A kérdező kommentje:
Három ember fért bele: Apám, az aktuális felesége, és az egyik nagynénénk.
2012. szept. 28. 19:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát az elég gáz, ha a nagynénje fontosabb neki, mint te. Vagy apud aktuális felesége... A sorrendnek így kéne alakulni: apud, te, feleség, stb...

Én berágnék és hozzá nem szólnék egy jó darabig az tuti..

2012. szept. 28. 20:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagynéni az nagyon kell oda....pfff
2012. szept. 28. 20:54
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"jézusom hova jutott ez a világ ha már egy testvér sem fér bele a keretebe??????"

Sajnos igen is előfordul, hogy nem fér bele. Nálunk fejenként 6 embert lehetett hívni, ez legtöbbeknél kimerítette a 2 szülőt, és a 2-2 nagyszülőt. Sajnos nekem már nem élnek a nagyszüleim, így én el tudtam hívni a bátyámat, a párját és a párom szüleit, akivel táncoltam a szalagavatón. Ha éltek volna a nagyszüleim, akkor természetesen őket hívtam volna. Nálunk nem lett volna ebből sértődés. Persze volt olyan, hogy valaki megvásárolta másoktól a fennmaradt meghívót, de mivel nagyon kevés meghívó lett szétosztva, és szinte mindenki az összeset felhasználta a családján belül, ritkaság volt, hogy valaki 1-2 potya jegyet össze tudott szedni.

2012. szept. 28. 21:31
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

nálunk jegy volt fejenként. nekem ez nem is volt baj,de például a barátom meghívta a szüleit meg a nagyszüleit és így a két tesójának már nem jutott.

bár az igaz, hogy a húgod egyenesebben is elintézhette volna a dolgot...

2012. szept. 29. 00:17
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl.: úgy volt a szalagavatóm, hogy a díszterembe, csak 2 hozzátartozó mehetett be, így egyértelmű volt, hogy azok a szüleim lesznek. A szalagavató alatt 2 másik teremben ment kivetítve a műsor, ott nézhették meg azok akik nem férnek be a díszterembe, persze az úgy már nem olyan. Úgy anno én meg is mondtam a hugomnak, hogy szivesen látom a szalagavatómon eljöhet, de sajnos ez a szitu, lényegében rábízom el akar e jönni, meg azt is megértem ha nem jön, mert úgy tényleg nincs benne sok élvezet... Végül nem is akart eljönni a szalagavatómra, amin viszont én nem sértődtem meg. De eljött a főpróbámra, ott nézte meg az egészet!

(szerintem ha nem is férsz bele a keretbe, a főpróbára tutu elmehettél volna!)

2012. szept. 29. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!