Az nagyon gáz, ha a saját húgom nem hívott meg a szalagavatójára?
Nálunk mindenki csak két embert hívhat meg.
Szóval a testvéreim nem fognak tudni jönni.
17/L
Hát az elég gáz, ha a nagynénje fontosabb neki, mint te. Vagy apud aktuális felesége... A sorrendnek így kéne alakulni: apud, te, feleség, stb...
Én berágnék és hozzá nem szólnék egy jó darabig az tuti..
"jézusom hova jutott ez a világ ha már egy testvér sem fér bele a keretebe??????"
Sajnos igen is előfordul, hogy nem fér bele. Nálunk fejenként 6 embert lehetett hívni, ez legtöbbeknél kimerítette a 2 szülőt, és a 2-2 nagyszülőt. Sajnos nekem már nem élnek a nagyszüleim, így én el tudtam hívni a bátyámat, a párját és a párom szüleit, akivel táncoltam a szalagavatón. Ha éltek volna a nagyszüleim, akkor természetesen őket hívtam volna. Nálunk nem lett volna ebből sértődés. Persze volt olyan, hogy valaki megvásárolta másoktól a fennmaradt meghívót, de mivel nagyon kevés meghívó lett szétosztva, és szinte mindenki az összeset felhasználta a családján belül, ritkaság volt, hogy valaki 1-2 potya jegyet össze tudott szedni.
nálunk jegy volt fejenként. nekem ez nem is volt baj,de például a barátom meghívta a szüleit meg a nagyszüleit és így a két tesójának már nem jutott.
bár az igaz, hogy a húgod egyenesebben is elintézhette volna a dolgot...
Nekem pl.: úgy volt a szalagavatóm, hogy a díszterembe, csak 2 hozzátartozó mehetett be, így egyértelmű volt, hogy azok a szüleim lesznek. A szalagavató alatt 2 másik teremben ment kivetítve a műsor, ott nézhették meg azok akik nem férnek be a díszterembe, persze az úgy már nem olyan. Úgy anno én meg is mondtam a hugomnak, hogy szivesen látom a szalagavatómon eljöhet, de sajnos ez a szitu, lényegében rábízom el akar e jönni, meg azt is megértem ha nem jön, mert úgy tényleg nincs benne sok élvezet... Végül nem is akart eljönni a szalagavatómra, amin viszont én nem sértődtem meg. De eljött a főpróbámra, ott nézte meg az egészet!
(szerintem ha nem is férsz bele a keretbe, a főpróbára tutu elmehettél volna!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!