Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjed vagy a gyereked...

A férjed vagy a gyereked fontosabb neked?

Figyelt kérdés

Tehát ha muszáj lenne választanod, melyiket választanád?

Ilyet ne írjatok hogy "mindkettő ugyanolyan fontos nekem" itt ilyen most nincs.

2012. okt. 4. 22:51
 81/105 anonim ***** válasza:
67%
74-es mindent leírt, amit egy értelemsen, érzelmeit fejletten és tisztán használó ember gondolhat. Tökéeltes. Irigylem a férjed 74-es! 27F
2012. okt. 5. 15:24
 82/105 anonim ***** válasza:
83%
teljessen egyetertek a 74 valaszoloval es en is no vagyok. nagyon jol megfogalmazta a lenyeget.en is igy erzek mint anya es mint feleseg
2012. okt. 5. 16:16
 83/105 anonim ***** válasza:
0%
Szóval ha teszem azt, van egy gyermeked- nem 2-3 hónapos, aki még csak vegetál, hanem öntudatánál lévő gyermek- és van a férjed. Melyiküket haljon bele egy autóbalesetbe? (Játék szabály: Kettőjük közül valamelyiknek meg kell.)
2012. okt. 5. 16:30
 84/105 anonim ***** válasza:
0%
*Melyikük
2012. okt. 5. 16:35
 85/105 anonim ***** válasza:
74%
Köszönöm, 81. és 82.! Örülök, hogy van, aki egyetért velem (74. vagyok). Kicsit féltem leírni a gondolataimat, hátha jönnek köpködni az anyatigrisek, de elég erős érzelmeim vannak ebben a témában, úgyhogy nem hagyhattam ki. :)
2012. okt. 5. 18:01
 86/105 anonim ***** válasza:
A párom a fontosabb. De nekem még nincs gyerekem. Így nem tudom, mi lenne akkor.
2012. okt. 5. 18:17
 87/105 anonim ***** válasza:
34%

Én a gyerekemet választanám mindig, és minden körülmények között.

És, ha én lennék életveszélyben a gyerekkel együtt, és a férjemnek kellene dönteni hogy ki maradjon életben, akkor habozás nélkül meghalnék a gyerekemért!

Én így érzek, számomra ez a normális.

Nagyon békés ember vagyok, de, ha valaki a gyerekemet bántaná ok nélkül, érte harcolni, ölni, bármire képes lennék!

A páromért is, de a gyerekem, vér a véremből, érte BÁRMIT!

Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem a társamat, de az anya-gyerek kapcsolat más.

Egy eltéphetetlen kötelék!

A gyerekemet választanám egyértelműen!

2012. okt. 5. 21:35
 88/105 anonim ***** válasza:
15%
Mindenkepp a gyerek! De ez nem azt jelenti hogy a ferjem nem szeretem hanem a kerdes az volt ha muszaj dontenem! Rossz hasonlat a terhessegnel a mutet...ott en is az anyat mentenem nem a magzatot! Hiszen meg nincs is kotodes foleg apa gyerek kotodes. Van egy hulye anyosom aki kozolte azert jo a kis testver tobbek kozott mert mi van ha tortenik a gyerekkel valami akkor meg is van masik! Hat en meg ekkora baromsagot nem hallottam. Hogy tudna potolni?! AIgy azokat sem ertem akik azt mondjak lehet masik gyerek de a tars az az isten. Hangulyozom nagyon szeretem a ferjem, szerintem minta hazassagban elunk.... megsem adnam a gyerekem semmiertes senkiert, ezt a hazassagot i barmennyire fajna felrugnam ha valasztas ele allitana.. de tudjatok van annyira intelligens hogy nem tenne mert tudna a valaszom.
2012. okt. 6. 07:04
 89/105 anonim ***** válasza:
15%

"Anno nálam is bepróbálkozott anyám ilyesmivel, én meg visszakérdeztem, hogy "Én kértem? Nem? Akkor miért rajtam kéred számon?" - oszt ott hagytam főni a saját levébe... Semmi közöm nincs ahhoz, és semmi felelősségem nincs abban, hogy ő anno milyen döntéseket hozott meg a saját életében az én megkérdezésem nélkül... és ez ennyi, itten van a pont.

"

hát ez a Te egyéni szociális problémád, nem mindenki ilyen.

Azért mert neked ilyen az anyukád...

Én nem azért nevelem a gyerekeket hogy bármit is számonkérjek rajtuk. Aki ilyen annak valami nincs rendben a fejében.

2012. okt. 6. 07:06
 90/105 anonim ***** válasza:
64%
"hát ez a Te egyéni szociális problémád," - sajnos a fenéket, ez a társadalmunk jó nagy százalékát érintő általános jelenség, a majomszeretetével a gyerekét megfojtó, majd a leválást foggal-körömmel akadályozó, helyzetből kimenekülni próbáló gyereknek szemrehányás-hegyeket tevő despota anya.
2012. okt. 6. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!