A férjed vagy a gyereked fontosabb neked?
Tehát ha muszáj lenne választanod, melyiket választanád?
Ilyet ne írjatok hogy "mindkettő ugyanolyan fontos nekem" itt ilyen most nincs.
Én a gyerekemet választanám mindig, és minden körülmények között.
És, ha én lennék életveszélyben a gyerekkel együtt, és a férjemnek kellene dönteni hogy ki maradjon életben, akkor habozás nélkül meghalnék a gyerekemért!
Én így érzek, számomra ez a normális.
Nagyon békés ember vagyok, de, ha valaki a gyerekemet bántaná ok nélkül, érte harcolni, ölni, bármire képes lennék!
A páromért is, de a gyerekem, vér a véremből, érte BÁRMIT!
Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem a társamat, de az anya-gyerek kapcsolat más.
Egy eltéphetetlen kötelék!
A gyerekemet választanám egyértelműen!
"Anno nálam is bepróbálkozott anyám ilyesmivel, én meg visszakérdeztem, hogy "Én kértem? Nem? Akkor miért rajtam kéred számon?" - oszt ott hagytam főni a saját levébe... Semmi közöm nincs ahhoz, és semmi felelősségem nincs abban, hogy ő anno milyen döntéseket hozott meg a saját életében az én megkérdezésem nélkül... és ez ennyi, itten van a pont.
"
hát ez a Te egyéni szociális problémád, nem mindenki ilyen.
Azért mert neked ilyen az anyukád...
Én nem azért nevelem a gyerekeket hogy bármit is számonkérjek rajtuk. Aki ilyen annak valami nincs rendben a fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!