Honnan tudjam már most, hogy hosszútávra jól döntöttem? Fontosabb kêrdésekben, mint melyik férfi mellett döntsek, melyik munka mellett? Mi lesz, ha elrontom?
Figyelt kérdés
Pl most 2 munka közt vacilálok, megpróbálom mérlegre tenni a kettöt és úgy dönteni, de nem megy. Mindkettönek megvan az elönyw és hátránya is. Mi lesz, ha rosszul döntök...?2012. szept. 19. 07:42
1/5 anonim válasza:
Azt, hogy hogy döntesz, jól vagy rosszul, elöre nem lehet tudni, ezt hivják életnek. Az életed döntések sorozata, és csak késöbb lehet majd eldönteni, hogy a döntése(i)d helyes volt-e. Ha rosszul döntesz, akkor meg megpróbálhatod korrigálni, a halálon kivül mindenen lehet változtatni.
2/5 anonim válasza:
A rossz döntés,is ddöntés, ami téged formál. Minden döntésből tanulni fogsz. Én a helyedben ha ésszel nem megy, a megérzéseimre hallgatnék. Azok sosem csapnakk be.
3/5 anonim válasza:
Bammeg de jó neked.Bárcsak én választhatnék 2 munkahely közül.
4/5 anonim válasza:
Cseréljünk! Milyen jó lenne ha nem a munkaadók válogatnának köztünk, hanem mi válogathatnánk Őközöttük!
5/5 anonim válasza:
Azt nézd, hogy hosszútávon melyik lesz jobb. Szólj, ha döntöttél, mert a másik munkát szivesen elvállalnám. :)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!