Hölgyek! Ti meddig tartanátok ki egy olyan férfi mellett akinek most nem éppen jól alakulnak a dolgai és nincs jó passzban?
Én bármeddig kitartanék mellette, addig, amíg nem megy tönkre a kapcsolatunk. (Mármint, hogy annyira magába fordul emiatt, hogy velem sem képes foglalkozni.) És ezt sem úgy, hogy egyszer nem szépen szólna hozzá, és akkor pá.. hanem mondjuk 2-3 hétig folyamatosan, egy napos szünetek nélkül is pl.
Ha a barátnőd ilyenen gondolkodik, akkor hagyd, hagy menjen. Majd találsz egy rendes barátnőt, hidd el.
Ha pedig még menteni szeretnéd a menthetőt, akkor törekedj, keress állást minél szorgosabban, legyél hozzá kedves, szeresd, szeretgesd, és ne vetítsd rá a rossz passzod árnyékát.
Sok sikert! :)
Ha szeretném, akkor bármeddig. Ha nem szeretném, akkor meg nem lennék vele, szóval ja... akármeddig.
Szerintem ha ezen gondolkozol az már régen rossz, eszedbe se kéne hogy jusson, hogy ilyesmiért esetleg ott hagyod.
Az meg, hogy rossz passzban van... hát, szerintem te segíthetnél neki, nem pedig várni, hogy minden magától megoldódjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!