Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjed vagy a gyereked...

A férjed vagy a gyereked fontosabb neked?

Figyelt kérdés

Tehát ha muszáj lenne választanod, melyiket választanád?

Ilyet ne írjatok hogy "mindkettő ugyanolyan fontos nekem" itt ilyen most nincs.

2012. okt. 4. 22:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/105 anonim ***** válasza:
84%

Normalis korulmenyek kozott egyforman fontosnak kell lennie mind a kettonek. Sajat erdekedben is. A gyereked azert fontos, mert a vered, es biologiailag ez az oszton benned van...ha nincs, az eleg gaz, es az egy szelsoseges eset es mi a normalis esetrol beszelunk. A ferjed, eletttarsad pedig azert kell, hogy fontos legyen, mert hiszen ha nem fontos, akkor nem is szereted annyira, es ha nem erzi, hogy o fontos szamodra, akkor egy ido utan te sem leszel az neki. Elottem mar jol leirtak, hogy szelsoseges esetben, ha valasztani kell, kit mentek meg, akkor legyek no vagy ferfi...a szulo mindig az utodot valasztja es igen, valaki nagyon pontosan ravilagitott, hogy bizony onzosegbol, mert ahogy az allatokban is, bennunk is megvan az osi oszton, mindent az utodert, mert o a verunk, orokiti a genjeinket...ez normalis, igy vagyunk kitalalva. Es azt is jol leirta valaki, hogy ha a ferj mondja, hogy valassz asszony, akkor bizony a gyermeket valasztom, mert hogy maradjak egy ilyen gonosz emberrel, aki nem is szeret, mert ha szeretne, nem kerne ilyet.

meg kell talalni az egyensulyt. Egyszerre egy idopontban talan nem lehet mind a ketto egyforman fontos, de a lenyeg, hogy ki legyen egyenlitve. Igy maradhat fenn a csalad. Ha a merleg az egyik oldalra dol, akkor ott boldogtalansag van.

Bocs, hogy azt irom, hogy mind a ketto, de ez normal esetben igy helyes.

De szelsoseges esetben a gyereket valasztom, es ezzel a parom is igy van, mar beszeltem vele ilyesmirol. El is varjuk egymastol, hogy igy dontsunk.

2012. okt. 5. 01:41
 32/105 anonim ***** válasza:
69%
#32, ha te így vagy vele, akkor élj eszerint, nekem spec a párom az első az anyám előtt is, ettől ELSŐ.
2012. okt. 5. 02:02
 33/105 anonim ***** válasza:
68%

A gyerekem mivel a párom(nem volt a férjem),megcsalt mikor 8hónapos terhes voltam.

A gyereket mindketten akartuk!

2012. okt. 5. 02:13
 34/105 anonim ***** válasza:
72%
Nekem a párom. A gyerek is főleg azért fontos, mert az Ő gyereke... Könnyű itt fröcsögni, kedves anyukák, hogy "akinek nem a gyerek az első, az minek szül", de nem féltek, hogy valaki visszaír, hogy ha nem a férjetek az első, akkor minek mentetek férjhez? Vagy már elválni is sikerült emiatt a hozzáállás miatt? Tényleg nem lehet véletlen, hogy sokan a gyerek 2-3 éves korában válnak.
2012. okt. 5. 02:23
 35/105 anonim ***** válasza:
78%
#36 - ha nem csalt volna meg, akkor a párod lenne a fontosabb?
2012. okt. 5. 02:31
 36/105 anonim ***** válasza:
28%
Teljesen egyertelmu: A GYERMEKEM mindenkinel fontosabb!
2012. okt. 5. 03:58
 37/105 anonim ***** válasza:
25%

Teljesen egyertelmu: A GYERMEKEM mindenkinel fontosabb!

Nem is ertem a kerdezo milyen egyeb valaszokra szamit!

2012. okt. 5. 04:01
 38/105 anonim ***** válasza:
18%
Gyanum, hogy a kérdező férfi! Értelmes nő ilyen kérdést fel sem tesz! Mindenek előtt a GYEREK a legfontosabb! Ez nem lehet kérdés! Én is elhagytam az akkori párom emiatt a lánykám 1 éves korában. Neki nem a gyerek volt az első!
2012. okt. 5. 05:42
 39/105 anonim ***** válasza:
75%
Nekem régen valaki azt mondta. -Jobban szeretem a férjemet a gyerekemnél, de bármikor meg tudnám ölni a gyerekemért.- Gondolkodj!
2012. okt. 5. 06:04
 40/105 anonim ***** válasza:
77%

Nem lehet így kategorizálni! Ez olyan,mintha azt kérdeznéd,h melyik gyerekedet szereted jobban!!

Mindkettő nagyon fontos! A gyerek miatt is! Ha a gyereket tartod első helyen,tuti,h megromlik a házasság,válás lesz belőle. Akkor a gyereknek az miért jó,ha ezek után az apját 2hetente látja,meg a szünetekben? És jó ez az anyának?

Mindenkit egyformán fontosnak kell tartani egy családon belül! És ez nagyon nem könnyű,de megoldható. Csak oda kell figyelni! Persze ez csak úgy működik,ha mindkét szülő így áll a kapcsolathoz,és a családhoz!

2012. okt. 5. 07:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!