Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjed vagy a gyereked...

A férjed vagy a gyereked fontosabb neked?

Figyelt kérdés

Tehát ha muszáj lenne választanod, melyiket választanád?

Ilyet ne írjatok hogy "mindkettő ugyanolyan fontos nekem" itt ilyen most nincs.

2012. okt. 4. 22:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/105 anonim ***** válasza:
68%

Gondoljunk bele, ha az anyanak a gyermeke fontosabb mint a ferje, a gyerek "kirepulese" utan vajon milyen lessz a hazassag, ha mar nincs ott a kapocs?

Vajon ezert van ennyi válás?

Elnetest az OFF-ert, csak ezt fontosnak tartottam.

2012. okt. 4. 23:26
 12/105 anonim ***** válasza:
45%

Ki a fene pontoz le mindenkit??? Ha azt írjuk hogy a férj a fontosabb akkor 100%-os a válasz???

Szerintem senki nem fog ilyet írni,legalábbis nem fogja bevallani!

Akinek egy férfi még ha a férje is fontosabb mint a gyereke az inkább ne szüljön!!!

Természetesen szeretni kell mindkettőt,de ha már választani kell akkor a gyerek!

2012. okt. 4. 23:27
 13/105 anonim ***** válasza:
46%
Köszönöm a lepontozást,mert nekem a gyermekeim fontosabbak mint egy férj/férfi!
2012. okt. 4. 23:30
 14/105 anonim ***** válasza:
41%
Pontozz le engem is mert nekem is a GYEREKEIM a legfontosabbak és ezért már volt 1 válásom is!
2012. okt. 4. 23:44
 15/105 anonim ***** válasza:
62%
termeszetessen a ferjem a legfontosabb mint 4gyerek anyja allithatom a gyerekek kirepulnek ott marad a ferjed a tarsad egy eletre.Ezert megy tonkre sok hazassag mert a gyerekek a ferj erdekei fole kerulnek pl csalsdi agyban alszanak keves maganelet minden gyengedseg a gyerekek fele iranyul es a ferjnek mar nem jut. A ferjem a parom ketten alkotunk egyet o a legfontosabb es igy ketten szereto egyeterto szulok tudunk lenni gyermekeinknek. Barcsak ezt hamarabb tudtam volna mielott a ket idoseb kirepult talan kevesebb vitank lett volna a ferjemmel. ajanlom egy hires predikator hazassagarol szolo predikacoijat amiben ugyanezt vallja minden hazassagrol o eloszor a feleseget szereti es a gyerekei masodik helyen vannak
2012. okt. 4. 23:45
 16/105 misspoppyka válasza:
46%
Kedves #11-es,azt gondolom,termeszetes,hogy egy anyanak a gyermeke a legfontosabb.Ha nem igy van,az mar nagyon gaz.Akinek egy barmilyen ferfi fontosabb,mint a sajat gyereke,az inkabb tenyleg ne szuljon.De attol,hogy valakinek a gyereke fontosabb mint a ferje,az nem azt jelenti,hogy,hogy a ferje nem fontos,vagy hogy nincs meg az a kapocs,ami osszetarthatna a hazassagot azutan is,hogy a gyerekek kirepultek.A hazassagok inkabb kiuresednek,ellaposodnak az evek alatt,talan ezert is sok a valas.Bar biztos elofordul olyan is,ahol az anya "tulszereti" a gyereket,mar ha lehet ilyet mondani,es ez tesz be a hazassagnak.
2012. okt. 4. 23:46
 17/105 anonim ***** válasza:
45%
11-es és 15-ös. Biztos igazatok van nektek is és a gyerekes tábornak is. Számomra a férj azt jelenti hogy most itt van....de mi van ha jön egy olyan aki miatt otthagy??? Ne forduljon elő, de ha már így belementünk .....lássuk be, attól hogy te a férjed választottad a gyereked helyett, elvesztettél mindent. De ha a gyereked választod, az a gyerek , gyereked lesz míg élsz. Nekem van 4 éves és 3 hós gyermekem így talán jobban megérted hogy inkább a gyermekem aki rám van utalva...és amúgyis régen rossz ha választani kell. A kérdezőtől kérdezném....Mennyi idős gyerekről van szó??? és a férj a gyerekek apja??? Talán így jobban megérthetünk ha ezeket tudjuk!
2012. okt. 4. 23:58
 18/105 anonim ***** válasza:
31%

"termeszetessen a ferjem a legfontosabb mint 4gyerek anyja allithatom a gyerekek kirepulnek ott marad a ferjed a tarsad egy eletre"

Ezzel nagyon nem értek egyet! A gyerekeid bármilyen messze is lesznek tőled akkor is a gyerekeid maradnak,de a férjed egyáltalán nem biztos hogy az is marad örökre!

2012. okt. 4. 23:59
 19/105 anonim ***** válasza:
78%
erre meg szerintem nem lehet válaszolni..ilyen nincs,h ki a fontosabb,számomra legalábbis...szituaciő függő.Nyilván míg a gyerek kicsi és tőlem függ,ő az első,az ő érdekeit tartom szem előtt .Ahogy önállósodik a felno úgy lehet egyre jobban mérlegelni,h. ki felé húz a szív/ész adott helyzetben,hogy miért is kellene választani.Vészhelyzetben pedig nyilván a magatehetetlenebbet mentenem. Ezekkel a dolgokkal a férjem is így van..szóval nálunk ebből nincs vita...
2012. okt. 5. 00:02
 20/105 anonim ***** válasza:
86%

Ez hülye kérdés, mert teljesen más jellegű a két kapcsolat.

Ha azt írom, hogy a gyerekek, attól a férjem még nem kevésbé fontos.

Ha a gyerek és a férjem is fuldokolna és egyet menthetnék ki, és ha a férjemet választanám az első reakciója az lenne, hogy megfojtana, hogy hogy lehettem akkora idióta, hogy nem a gyereket mentettem... és fordítva én is így reagálnék..

2012. okt. 5. 00:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!