Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjed vagy a gyereked...

A férjed vagy a gyereked fontosabb neked?

Figyelt kérdés

Tehát ha muszáj lenne választanod, melyiket választanád?

Ilyet ne írjatok hogy "mindkettő ugyanolyan fontos nekem" itt ilyen most nincs.

2012. okt. 4. 22:51
 61/105 anonim ***** válasza:
24%

Érdekes! Én nem azért nevelem a gyerekem, hogy hálás legyen.

Attól meg nem leszek egyedül, hogy első körben az ö szükségleteinek teszek eleget. Nevetséges példa de először a gyereknek adok enni, utána a páromnak..

2012. okt. 5. 10:37
 62/105 anonim ***** válasza:
35%

A ferfi a csalad a hazassag vezetoje a csalad feje tiszteletet erdemel mindenkitol a gyerekektol is .Nalunk ritualissan a ferjemnek szedek eloszor hiszen o a csalad feje es sajat kezemmel fejezem ki o a legfontosabb utana o szed a gyerekeknek ezzel kifejezve a gondoskodast es szeretetet irantuk.A fozesben mindenki segit asztalt terit mosogat stb

Nalunk ove az utolso szo es mindent megkerdezek tole a gyerekkel kapcsolatban hagy lassak a gyerekek apa a csalad feje es az igzai ferfi.

2012. okt. 5. 10:42
 63/105 anonim ***** válasza:
37%

Hát egészségedre!

Ez kb olyan mintha azt mondanád, mindenkinek kuss a neve, senki nem egyenjogú, az van, amit apa mond. Aztán meg ha valami nem tetszik neki megy a bőrszíjjal..

2012. okt. 5. 10:45
 64/105 anonim ***** válasza:
42%
Mindez alapja a szeretet es tisztelet es senki neve nem kuss egyenjogusag van de a csalad feje a ferjem es o dont vita eseten ez igy jo.Eroszakrol szo sincs miert kapcsolodna a tisztelethez eroszak nem ertem.A tisztelet mindig ket oldalrol jon aki kapja annak ki kell erdemelni es viszont kell a masikat tisztelni. A gyerekek velemenye szamit tiszteljuk oket de utolso szo joga a csaldfoe
2012. okt. 5. 10:54
 65/105 anonim ***** válasza:
100%

Ha a férjemet veszíteném el szörnyű lenne, csonka lenne a családunk. Ha a gyermekemet akkor ugyanez történne.

Mi így vagyunk egyek. Hárman. Bármelyikük elvesztése hatalmas űrt és fájdalmat hagyna maga után.

2012. okt. 5. 11:07
 66/105 anonim ***** válasza:
20%
Sokan jöttök itt a férjjel hogy gondoskodni kell nem elhanyagolni, meg legyünk mellette ha szüksége van ránk. És Ő mikor van melletted ha nekünk szükségünk van rá?? Többnyire csak hazajön aztán morog a tévé előtt hogy sz.ar napja volt a nők többsége meg le van kakálva a gyerekkel együtt...Holott természetesen Ő is szerette volna, egészen addig amig rá nem jött hogy ez kikapcsolni már nem lehet. Nem bizony....e nem Call of Duty amit majd holnap ujrakezdek ha nem tudtam átmenni a szögesdrótos kerítésen.
2012. okt. 5. 11:27
 67/105 anonim ***** válasza:
96%
Ennek kölcsönösnek kéne lennie. Mármint, hogy a férj is törődik a feleségével. Ha nincs meg a harmónia, akkor nem is kérdés egy nőnek (de egy férfinak sem), hogy a gyereke felé húzzon. De ha megvan a harmónia, akkor nincs választás. Nekem legalábbis nincs.
2012. okt. 5. 11:32
 68/105 anonim ***** válasza:
100%

"Sokan jöttök itt a férjjel hogy gondoskodni kell nem elhanyagolni, meg legyünk mellette ha szüksége van ránk. És Ő mikor van melletted ha nekünk szükségünk van rá?? "

Na ezért nem mindegy, hogy a szuperanyu az ellenségének szül, vagy egy olyan férfinak, akit ismer, akivel jó kapcsolatot tud fenntartani gyerekkel együtt is. Egy eleve f.s házasságban nagyon könnyű egyértelműen az ártatlan kisgyerek mellé állni a szemét sz.ralak férj helyett. Más kérdés, hogy jó anyának lenni már eleve ott kezdődik(kezdődne...), hogy eldöntöm: akarok-e ennek a férfinak gyereket szülni.

2012. okt. 5. 11:33
 69/105 anonim ***** válasza:
20%

Már eleve abszurd a kérdés. Hát még egyes válaszok!

Mi az, hogy könnyű a gyerek mellé állni? Miért? Akkor mi a férj, ellenség??

2012. okt. 5. 11:36
 70/105 anonim ***** válasza:
97%

"Sokan jöttök itt a férjjel hogy gondoskodni kell nem elhanyagolni, meg legyünk mellette ha szüksége van ránk. És Ő mikor van melletted ha nekünk szükségünk van rá?? Többnyire csak hazajön aztán morog a tévé előtt hogy sz.ar napja volt a nők többsége meg le van kakálva a gyerekkel együtt...Holott természetesen Ő is szerette volna, egészen addig amig rá nem jött hogy ez kikapcsolni már nem lehet. Nem bizony....e nem Call of Duty amit majd holnap ujrakezdek ha nem tudtam átmenni a szögesdrótos kerítésen."

Ezért nem szabad csak úgy fejest ugrani a házasságba! Meg kell ismeri a férfit, és csak akkor hozzámenni, ha olyan, hogy szívesen együtt élnénk vele.

Én egyszer egy 7 éves kapcsolatból léptem ki, mert bár sok közös dolgunk volt, de mégsem tudtunk otthon úgy együtt lenni, hogy az nekem is jó legyen. Volt benne elég sok önzőség, és keveset figyelt rám.

Mások ilyenkor is erőltetik a házasságot, és azzal ringatják magukat, hogy majd akkor meg fog változni, meg ha gyerek lesz, akkor biztos jobb lesz. Nem, nem lesz jobb, és egy ilyen lépéstől nem fog nagyot változni jellemeiben senki!

Ezért ekkor kell eldönteni, hogy lemondva a férfi aktívabb törődéséről belemegyünk vele a közös életbe, vagy keresünk mást, aki hasonlóan gondolkodik!

Ha én sem léptem volna ki, valószínű már mi is megházasodtunk volna, gyerekeink lennének, és mellettük rendszeresen szomorkodnék és sírnék, amiért az apa/férj nem olyan, mint ami számomra elfogadható, és inkább belemenekülnék a gyerekek tutujgatásába. De ez számomra nem egy boldog élet, úgyhogy örülök, hogy időben kiszálltam.

2012. okt. 5. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!