Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk, nektek az anyukátok,...

Fiuk, nektek az anyukátok, vagy a Szerelmetek a fontosabb?

Figyelt kérdés
A Barátom anyukája azt mondta,hogy neki a fia az első ezt a férjének is meg mondta jó ezzel nincs baj,de a barátom is ezt mondta,hogy az anyukáját jobban szereti mint engem,és hogy ő az első kicsit rosszul esett. Vagy ez normális?? és mindig vele van,vele beszélget stb.
2012. okt. 3. 15:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%

Ez egy jó buta kérdés..

A szerelem, illetve a családtagok iránt érzett szeretet nem összehasonlítható, mert mindkettő más és más. Én pl. nem tudnám megmondani, hogy kit szeretek jobban, sőt nem is akarom, mert a páromat is és az apukámat is máshogy szeretem.

Szerintem nagyon gyerekes ez a hasonlítgatás és semmi értelme nincs. Örülj, hogy veled van és ne azon agyalj, hogy az anyukáját szereti-e jobban vagy téged.

2012. okt. 3. 15:57
 2/17 anonim ***** válasza:
84%

A normális az, ha az embernek nem kell "választania" a családja meg a szerelme között.

Ha bárki választás elé állítana, azt választanám, aki NEM állít választás elé, mert ő szeret igazán. A másik meg csak birtokolni akar. Ahogy te is.

2012. okt. 3. 16:01
 3/17 anonim válasza:
11%
Első!Nem a kérdező gyerekes hanem a szülei és az anyja!Mivel ők mondták ezt gyerekes módon hogy az anyjának a gyerek az első a gyereknek meg az anyja az első.Nem tudom miért hurrogtad itt le a kérdezőt..Kérdező hogy a kérdésre válaszoljak,bár ez nem nyugtat meg téged gondolom de nekem általában a szerelmem fontosabb.,természetsen az anyám is csak ő egy kicsit másképpen,és normális esetben ha már régóta tart a kapcsolat akkor egyre fontosabb lesz a férfi életében a nő vagy a nőében a férfi,ahogy mélyül el a kapcsolat.
2012. okt. 3. 16:04
 4/17 anonim ***** válasza:
52%

Erre képtelenség válaszolni. Akit életed párjául választasz, ugyanúgy a családodhoz fog tartozni, onnét pedig egyenrangúan fontos mind a kettő!! A szeretet osztható, nem csak egy embernek jut!!

Ha ilyet mondott a pasid jobb ha lelépsz. Mert ez azt jelenti hogy nem becsül és tisztel téged.

23/L

2012. okt. 3. 16:08
 5/17 anonim ***** válasza:

Persze harmadik...

Ha meg azt mondják ugorjon a kútba meg is teszi... Ugyanmááár! Ezenkívül a lány azt is sérelmezi, hogy a fiú a saját anyjával sok időt tölt és sokat beszélgetnek. Jézusom! Ez egy normális párkapcsolatban nem okozhat(na) problémát.

Első voltam

2012. okt. 3. 16:08
 6/17 anonim válasza:
83%

ma 16:08

Ilyet akkor sem illik mondani senkinek hogy a fiam vagy a férjem fontosabb vagy az anyám!!Én nem tudnék ilyet mondani sem az anyámnak sem a páromnak...ezzel azért meg lehet egymást bántani és egy ilyen kijelentés elég fájó tud lenni egy olyan embernek akinek viszont mi vagyunk az elsők..

2012. okt. 3. 16:12
 7/17 anonim ***** válasza:
42%

Egyértelmű, hogy egy nőnek a gyermeke a legfontosabb!!

Az is egyértelmű, hogy a barátodat szereti az anyja, te meg csak birtokolni akarod. Már az önmagában abszurd, hogy még csak ilyeneket kérdezel tőle, később meg már választás elé állítod.

2012. okt. 3. 16:41
 8/17 A kérdező kommentje:
jó de nekem akkor is rosszul esik nekem ő az első mert a szerelmem. nekem ez akkor is rosszul esik,hogy múltkor is kint ülünk és olyan kellemetlen volt.hogy mondta hogy nekem a fiam az első ez oké szép és jó,de a barátom is ezt mondta nekem is anyu az első,és ezt nekem is és az anyukája élletárásnak is meg mondta az is csak nézett:O fura mintha szerelmesek lennének egymásba,én meg már ezt utálom,de hála istennek ezen a héten úgyis elköltözzünk..
2012. okt. 3. 16:47
 9/17 anonim ***** válasza:
72%

Én lány vagyok, de azért válaszolnék:

Nekem anyum mondta, mikor elköltöztem otthonról, hogy ő mindig is úgy gondolta, hogy én fontosabb vagyok neki, mint a férje (apum) de ez mostantól fordítva lesz.. Én ezen nem kicsit akadtam ki, pláne úgy, hogy ők elvárják, hogy nekem ők fontosabbak legyenek, mint a férjem. A fontosságot én úgy értem, hogy ha ők vagy a férjem mond valamit, akkor azt csináljam amit ők mondanak. Ez így nem jó szerintem, de nincs erőm változtatni..

A másik: a férjem mindig mondja és érzem is, hogy én fontosabb vagyok neki, mint a szülei pl. engem felhív, ha megy valahova és megérkezett, a szüleit soha nem hívta.

2012. okt. 3. 17:09
 10/17 anonim ***** válasza:
Előre bocsátom,hogy hatalmas botrányok lesznek ha vetélytársnak tekinted az anyját és ultimátumokat fogsz osztogatni.
2012. okt. 3. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!