Fiuk, nektek az anyukátok, vagy a Szerelmetek a fontosabb?
Ez egy jó buta kérdés..
A szerelem, illetve a családtagok iránt érzett szeretet nem összehasonlítható, mert mindkettő más és más. Én pl. nem tudnám megmondani, hogy kit szeretek jobban, sőt nem is akarom, mert a páromat is és az apukámat is máshogy szeretem.
Szerintem nagyon gyerekes ez a hasonlítgatás és semmi értelme nincs. Örülj, hogy veled van és ne azon agyalj, hogy az anyukáját szereti-e jobban vagy téged.
A normális az, ha az embernek nem kell "választania" a családja meg a szerelme között.
Ha bárki választás elé állítana, azt választanám, aki NEM állít választás elé, mert ő szeret igazán. A másik meg csak birtokolni akar. Ahogy te is.
Erre képtelenség válaszolni. Akit életed párjául választasz, ugyanúgy a családodhoz fog tartozni, onnét pedig egyenrangúan fontos mind a kettő!! A szeretet osztható, nem csak egy embernek jut!!
Ha ilyet mondott a pasid jobb ha lelépsz. Mert ez azt jelenti hogy nem becsül és tisztel téged.
23/L
Persze harmadik...
Ha meg azt mondják ugorjon a kútba meg is teszi... Ugyanmááár! Ezenkívül a lány azt is sérelmezi, hogy a fiú a saját anyjával sok időt tölt és sokat beszélgetnek. Jézusom! Ez egy normális párkapcsolatban nem okozhat(na) problémát.
Első voltam
ma 16:08
Ilyet akkor sem illik mondani senkinek hogy a fiam vagy a férjem fontosabb vagy az anyám!!Én nem tudnék ilyet mondani sem az anyámnak sem a páromnak...ezzel azért meg lehet egymást bántani és egy ilyen kijelentés elég fájó tud lenni egy olyan embernek akinek viszont mi vagyunk az elsők..
Egyértelmű, hogy egy nőnek a gyermeke a legfontosabb!!
Az is egyértelmű, hogy a barátodat szereti az anyja, te meg csak birtokolni akarod. Már az önmagában abszurd, hogy még csak ilyeneket kérdezel tőle, később meg már választás elé állítod.
Én lány vagyok, de azért válaszolnék:
Nekem anyum mondta, mikor elköltöztem otthonról, hogy ő mindig is úgy gondolta, hogy én fontosabb vagyok neki, mint a férje (apum) de ez mostantól fordítva lesz.. Én ezen nem kicsit akadtam ki, pláne úgy, hogy ők elvárják, hogy nekem ők fontosabbak legyenek, mint a férjem. A fontosságot én úgy értem, hogy ha ők vagy a férjem mond valamit, akkor azt csináljam amit ők mondanak. Ez így nem jó szerintem, de nincs erőm változtatni..
A másik: a férjem mindig mondja és érzem is, hogy én fontosabb vagyok neki, mint a szülei pl. engem felhív, ha megy valahova és megérkezett, a szüleit soha nem hívta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!