Fiuk, nektek az anyukátok, vagy a Szerelmetek a fontosabb?
Ez nem szerelmi kapcsolat!
Ne legyél már ennyire féltékeny! Ez már lassan beteges a részedről! Ő ilyen típus! Könnyen el tudom képzelni, hogy el sem akar otthonról költözni vagy ha mégis, max. 200 m-re.
Az is lehet, hogy a párod valóban nem szerelmes beléd, sorry. Úgy könnyű az anyjának az első nőnek lenni az életében.
Szerintem nem lehet összetenni ezt a két dolgot. Nyílván míg a "barátod" (és nem vőlegényed, élettársad, férjed) addig lehet fontosabb az édesanyja (főleg ha ő tartja el még mindig, ha kevés ideje vagytok együtt, hiszen mégis az édesanyja nevelte fel, ápolta ha beteg volt).
Később (vőlegény, férj) viszont már elég fura lenne, ez a kijelentés, egyrészt mint már mondtam, szerintem a két személyt (menyasszony,feleség illetve anyuka) nem lehet összetenni, másrészt amint kikerült a férfi a családból és megkérte egy nőnek a kezét, netalán tán feleséül vette, és onnantól nem anyuka szavára ugrik, érthető. De itt sincs szó arról, hogy ki fontosabb.
Habár én azt gondolom a szűk család (férj-feleség-gyerek) tartsanak össze és minden más utána jön (tehát anyósék is).
Már csak abból indulj ki: ha te nem lennél, mi lenne? Találna mást.
Ha az anyja nem élne? Ő sem élne. Ha az anyja MÁR nem élne? Nem találna másik anyukát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!