Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk, nektek az anyukátok,...

Fiuk, nektek az anyukátok, vagy a Szerelmetek a fontosabb?

Figyelt kérdés
A Barátom anyukája azt mondta,hogy neki a fia az első ezt a férjének is meg mondta jó ezzel nincs baj,de a barátom is ezt mondta,hogy az anyukáját jobban szereti mint engem,és hogy ő az első kicsit rosszul esett. Vagy ez normális?? és mindig vele van,vele beszélget stb.
2012. okt. 3. 15:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
hát ez van,de azért durva ez olyan mint anyja fia szerelmi kapcsolat,most én vagy z anyja a szerelme? amúgy meg sok lány nincs jóba az anyósával.ez van és sokan utálják..
2012. okt. 3. 17:46
 12/17 anonim ***** válasza:

Ez nem szerelmi kapcsolat!

Ne legyél már ennyire féltékeny! Ez már lassan beteges a részedről! Ő ilyen típus! Könnyen el tudom képzelni, hogy el sem akar otthonról költözni vagy ha mégis, max. 200 m-re.

Az is lehet, hogy a párod valóban nem szerelmes beléd, sorry. Úgy könnyű az anyjának az első nőnek lenni az életében.

2012. okt. 3. 18:55
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehet összetenni ezt a két dolgot. Nyílván míg a "barátod" (és nem vőlegényed, élettársad, férjed) addig lehet fontosabb az édesanyja (főleg ha ő tartja el még mindig, ha kevés ideje vagytok együtt, hiszen mégis az édesanyja nevelte fel, ápolta ha beteg volt).

Később (vőlegény, férj) viszont már elég fura lenne, ez a kijelentés, egyrészt mint már mondtam, szerintem a két személyt (menyasszony,feleség illetve anyuka) nem lehet összetenni, másrészt amint kikerült a férfi a családból és megkérte egy nőnek a kezét, netalán tán feleséül vette, és onnantól nem anyuka szavára ugrik, érthető. De itt sincs szó arról, hogy ki fontosabb.

Habár én azt gondolom a szűk család (férj-feleség-gyerek) tartsanak össze és minden más utána jön (tehát anyósék is).

2012. okt. 4. 08:09
 14/17 anonim ***** válasza:
64%
Anyukám fontosabb
2012. okt. 4. 08:23
 15/17 anonim ***** válasza:
60%

Már csak abból indulj ki: ha te nem lennél, mi lenne? Találna mást.

Ha az anyja nem élne? Ő sem élne. Ha az anyja MÁR nem élne? Nem találna másik anyukát.

2012. okt. 4. 08:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Férfiként egyértelműen a párom az első.
2012. okt. 5. 00:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Édesanyám fontosabb, belőle csak egy van egy ember életében.
2012. okt. 5. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!